artikel

Epos: Dille-Dragon kiprolletje

Het Recept 547

Kipfilet schnitzels met groente, parmaham en de heerlijke, nieuwe Bistro Kruidenolie Dille-Dragon. Aan de slag met Dille-Dragon kiprolletje.

Epos: Dille-Dragon kiprolletje

Sponsored content door Epos

Samenstelling

1000 gram Kipfilet schnitzels
150 gram Bladspinazie
60-80 gram Bistro Kruidenolie Dille-Dragon (07248)
50 gram Bosuitjes, gesnipperd
10 plakjes Parmaham

Bereiding

Snijd schnitzels van circa 100 gram en smeer ze in met Bistro Kruidenolie Dille-Dragon. Beleg met een plak parmaham, wat bladspinazie en versnipperde bosui. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Marineer de buitenzijde nogmaals. Garneer eventueel met nog wat verse gesnipperde bosui.

Consument

Gaar gedurende 8 tot 10 minuten in ruim boter op gematigd vuur.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Reageer op dit artikel