Zoon beslist na proefdraaien over overname slagerij

Slagerij-Van-Ginkel-Rotterdam-Charlois

Terwijl Wim en Margriet van Ginkel op vakantie waren, heeft zoon Jaap drie weken proefgedraaid bij Slagerij Van Ginkel om te beoordelen of hij de zaak van zijn ouders in Rotterdam-Charlois overneemt.

'De toekomst van het familiebedrijf staat op het spel', meldt RTV Rijnmond. De lokale omroep geeft aan dat de slagerij de deuren sluit, als Jaap van Ginkel besluit de zaak - 'een begrip in Rotterdam-Charlois' - niet over te nemen van zijn ouders.

Nachtje over slapen

De zoon van Wim en Margriet van Ginkel geeft aan voor een dilemma te staan: 'Voor mezelf ga ik er nog eens een nachtje heel goed over slapen. En ik denk dat mijn vader daar ook zelf een nachtje over gaat slapen.'

Simpel

Een klant laat in het verslag van RTV Rijnmond weten dat Jaap de 108-jarige slagerij als vierde generatie moet voortzetten: 'Simpel. Hij moet doorgaan. Hij kan het. Hij moet zeker niet aan zichzelf twijfelen.'

Dossiers
Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...