Worstmakers Brandt & Levie lanceren webshop

7 november 2017 Suzanne Dekker

Worstmakers Brandt & Levie gaan direct aan consumenten verkopen, via een nieuw gelanceerde webshop op de website www.brandtenlevie.nl. Hier kunnen consumenten ook een worstabonnement afsluiten.

Mensen die zich abonneren op de nieuwe site  van Brandt & Levie krijgen om de twee maanden een pakket met worsten en andere vleeswaren thuisgestuurd, meldt Adformatie. Het abonnement kost 45 euro per twee maanden en het eerste pakket wordt op 6 december 2017 geleverd bij de abonnees.

Inhoud worstabonnement

Een groot deel van de producten kan ook worden ingevroren. De inhoud van het pakket wordt iedere keer aangepast, zo kunnen abonnees naast verse en droge worsten, ook bijvoorbeeld vers vlees, gedroogde en bereide vleeswaren ontvangen. Denk aan pulled pork, gesneden achterham, maar ook aan coppa en spek.

Goed vlees in huis

Het vlees is afkomstig van goed gehouden Nederlandse varkens, aldus de worstenmakers. Jiri Brandt van Brandt & Levie zegt: ‘Mensen hoeven niet iedere dag vlees te eten. Als je dat wel doet, is het de moeite waard om goed vlees in huis te hebben. Vlees waarvan je geniet, maar ook zeker weet dat het van dieren is die een goed leven hebben gehad. Van ons pakket kun je twee maanden genieten, maar je kan er niet dagelijks van eten.’

Brandt & Levie

Brandt & Levie werd in 2011 door drie bevriende chefs opgericht en heeft in de afgelopen jaren de droge worst weer op de kaart gezet. Het Amsterdams bedrijf heeft één missie: mensen inspireren beter vlees te eten van goed gehouden Nederlandse varkens.

Altijd op de hoogte blijven?