Weststrate presenteert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen

Weststrate

Weststrate staat 31 maart, 1 en 2 april staat op de Empack in de Jaarbeurs Utrecht om bezoekers kennis te laten maken met diverse innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. Dit jaar ligt de focus voor het Zeeuwse bedrijf op recyclebare stazakken, presentatiekoffers, verzenddozen en draagtassen.

Weststrate heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen op maat en ontzorgt de klant in het volledige proces. Van concept tot realisatie en aflevering op locatie. Een innovatieve maatverpakking die te zien is op de stand van Weststrate is de presentatiekoffer. Deze unieke koffer is door de verpakkingsleverancier ontwikkeld en wordt door medewerkers van een sociale werkplaats compleet op onze locatie geassembleerd.

Daarnaast presenteert Weststrate een volledig recyclebare stazak, een duurzame oplossing om op professionele wijze producten staand te presenteren. Ook zijn er op de stand diverse duurzame draagtassen die door een speciale techniek op een efficiëntere manier geproduceerd kunnen worden. Het bedrijf is te vinden op stand 3.D209.

Over Weststrate

Sinds 1934 staat Weststrate voor Zeeuwse nuchterheid gecombineerd met lef, innovatief en creatief ondernemerschap. Vanuit de logistieke centra in Middelburg worden ruim 7600 relaties op het gebied van verpakkingsoplossingen voor industrie en detailhandel, projectinrichtingen en –meubilair, kantoorartikelen en –machines, audiovisuele oplossingen en medische en facilitaire producten beleverd.

De afzetmarkt heeft zich uitgebreid tot bedrijven, overheden en instellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Meer dan 50.000 artikelen worden direct uit voorraad vanuit de logistieke centra met bijna 20.000 palletplaatsen geleverd. Weststrate streeft ernaar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door onder meer klantspecifiek voorraadbeheer en distributie in eigen beheer.

Lees ook
Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Menig collega droomt van een mooie bekroning of kampioenschap bij de Slavakto-vakwedstrijden. Maar het behalen van een prijs gaat niet vanzelf. In dit artikel deel ik tips en tricks en do’s en don’ts die u kunnen helpen een hogere score te verwezenlijken.

Packaging Innovations gelijktijdig met Empack 2023

Packaging Innovations gelijktijdig met Empack 2023

Packaging Innovations vindt in 2023 gelijktijdig plaats met Empack. Op 5 en 6 april vinden beide verpakkingsbeurzen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Vaess anticipeert op wensen van de klant

Vaess anticipeert op wensen van de klant

Vorig jaar voerde het toenmalige Vaessen-Schoemaker als onderdeel van een rebranding een naamswijziging door. Het 76-jarige bedrijf ging voortaan door het leven als Vaess. Wat heeft geleid tot het succes – dat tot de dag van vandaag voortduurt – van dit voedingsingrediëntenbedrijf?