Vleesmagazine viert 10-jarig bestaan op Slavakto

web

Vleesmagazine bestaat tien jaar. Dat willen we graag vieren met een jubileumborrel op maandag 5 november op de Slavakto.

Het vakblad voor de totale slagers- en vleessector Vleesmagazine viert dit jaar haar tweede lustrum. Vleesmagazine is voortgekomen uit een fusie van twee vakbladen. In 2009 bundelden Slagerswereld en Meat & Meal hun krachten en gingen samen verder onder de nieuwe naam.

Het fullcolour magazine vol ondernemersinformatie verschijnt nu tien keer per jaar. Ook maken we vier keer per jaar een speciale Industriespecial. Vleesmagazine.nl is een belangrijk online platform voor de slagers en vleesindustrie met nieuws, recepten, vaktechnieken, vaktips en ondernemersinformatie.

Vakwedstrijden

Vleesmagazine heeft aan de wieg gestaan van de wedstrijden Slagerij van het Jaar en Slager met Ster. De prestigieuze vakwedstrijd De Gouden Slagersring is in 1953 opgericht door Slagerswereld. In 2016 is deze wedstrijd, waarbij het draait om het meest innovatieve product, door Vleesmagazine nieuw leven in geblazen. Dit heeft geleid tot een prachtige samenwerking tussen de KNS, SVO en Paul van Trigt, voorzitter van de Broederschap van de Gouden Slagersring.

Jubileumnummer

In november verschijnt ter ere van het 10-jarig jubileum een speciale bewaareditie van Vleesmagazine. Hierin blikken we terug op het afgelopen decennium, maar kijken we ook vooruit naar de toekomst van de slagersbranche.

Nog geen abonnee van Vleesmagazine? Vraag dan snel een voordeelabonnement aan.

Jubileumborrel

Het team van Vleesmagazine wil het 10-jarig jubileum graag vieren met haar lezers en relaties. Dat doen we met een borrel die we organiseren op maandag 5 november op de Slavakto. We heffen graag met jou het glas tussen 16.30 en 18.00 uur, in het 'Theater' in de Jaarbeurs Utrecht.

Vleesmagazine-10-jaar-600x314-linkedin-bericht

Abonnees die zich aanmelden krijgen een speciaal cadeautje; het boek Smokey Goodness Winter BBQ van Jord Althuizen.

    [intermezzo:1]
Lees ook
VAV*groep viert jubileum met culinaire wereldreis

VAV*groep viert jubileum met culinaire wereldreis

Van Azië tot Winter Wonderland: de jubileumbeurs van VAV*groep nam de bezoeker mee op een culinaire wereldreis langs verschillende continenten.

Sfeervolle eerste dag VAV Jubileumbeurs

Sfeervolle eerste dag VAV Jubileumbeurs

In 2020 bestond de VAV groep 45 jaar. Reden voor een feestje. Helaas maakte de coronapandemie dit onmogelijk. Daarom vindt nu, twee jaar later, de VAV jubileumbeurs plaats. Expo Houten staat op 16 en 17 oktober in het teken van Grenzeloos Genieten.

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos bestaat in 2022 70 jaar. De smaakmaker viert dit op 18 september met klanten en partners tijdens het Epos Vers! Festival. “Een inspiratie event voor versspecialisten waar proeven, ontmoeten en genieten centraal staan.”