Vlees 2015 stevent af op uitverkochte beurshallen

Logo Slavakto - Vlees 2015

De verkoop van standruimte voor Vlees 2015 gaat ongekend hard. Ruim 70 procent van de beurshallen is al ingevuld. Potentiële exposanten doen er verstandig aan om zich snel aan te melden. Vlees 2015 vindt plaats op 21, 22 en 23 september in de Utrechtse Jaarbeurs.

Niet alleen hebben zich veel exposanten ingeschreven, ook de aanmeldingen voor de vakwedstrijden stromen binnen. Deze worden gerekend tot de meest prestigieuze wedstrijden voor slagers en aanverwante beroepen. Voor de industrieel producerende bedrijven wordt er een speciale wedstrijd georganiseerd. De tentoonstelling – én prijsuitreiking – brengt dan ook vele bezoekers op de been. Zelfs vanuit het buitenland.

Vleesbelevenis

Vlees 2015 is interessant voor iedereen, die werkzaam is binnen de vleesbranche. Slagers, poeliers, traiteurs, koks, groothandelaren, leveranciers en fabrikanten behoren tot de doelgroep. Zij mogen rekenen op een heuse vleesbelevenis. Zo vinden er in beide beurshallen doorlopend workshops, live-cooking en kennissessies plaats. Op de website van Stichting Slavakto - de organisator van Vlees 2015 - staat het programma. Potentiële exposanten vinden hier ook een inschrijfformulier.

Lees ook
Finalisten Spareribs Trophy 2021

Finalisten Spareribs Trophy 2021

De finalisten voor de Spareribs Trophy 2021 zijn bekend. "Er zijn veel mooie, ambachtelijke producten gekeurd. Wij zijn tot een goede top tien gekomen met de beste spareribs", aldus Ron Kinkelaar, coördinator van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht.

Inschrijving Spareribs Trophy 2021 geopend

Inschrijving Spareribs Trophy 2021 geopend

Leden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) kunnen zich inschrijven voor de Spareribs Trophy 2021. Woensdag 2 juni keurt een vakjury alle inzendingen. Dat maakt de brancheorganisatie voor slagers bekend op de website.

Keurslager Braamskamp winnaar Grote Grillworsttest 2021

Keurslager Braamskamp winnaar Grote Grillworsttest 2021

Keurslager Braamkamp uit Rolde wint de Grote Grillworsttest 2021. Knobbout Slagerij uit Buren krijgt de tweede prijs en de derde prijs gaat naar Slagerij Hegeman uit Aarle-Rixtel. Dat maakte Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), de organisator van deze vakwedstrijd, op 30 maart bekend.