Verpakkingsbeurs Empack gaat in april ‘als vanouds’ door

25 februari 2022 Redactie Food
Foto: Easyfairs

Empack 2022 vindt van 5 tot en met 7 april als vanouds plaats op de nieuwe locatie Evenementenhal Gorinchem. Dat maakt organisator Easyfairs bekend. Empack is de beurs voor nieuwe producten, diensten en oplossingen in de verpakkingswereld.

De voorbereidingen voor het evenement zijn momenteel in volle gang. Er wordt met veel nieuwe energie uitgekeken naar de driedaagse reünie van de verpakkingsindustrie. Empack is een ontmoetingsplaats voor verpakkingsprofessionals. In 2022 biedt Empack weer mogelijkheden voor kennisoverdracht en netwerken. Het aantrekkelijke ondersteunende programma met kennissessies, brand cases en workshops zorgen voor een vernieuwend evenement op een nieuwe locatie.

Netwerk Café

Empack verwelkomt alle bezoekers in het nieuwe Netwerk Café: een creatieve en innovatieve hotspot waar de mogelijkheid is om ‘thuis’ te werken en te netwerken. Het Netwerk Café vormt daarmee de centrale ontmoetingsplek waar de samenwerking tussen key-spelers binnen de verpakkingsindustrie samenkomen.

De komende editie van Empack 2022 staat gepland op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Ga voor meer informatie naar de website van de verpakkingsbeurs.

Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?