Veertiende Gelderblomfiliaal geopend

Opening-Gelderblom-Hoofddorp

Het veertiende filiaal van Gelderblom Slagerij en Partyservice is begin juni geopend. Chris en Mieke Buitenweg namen vorig jaar al Slagerij Snel in Hoofddorp over, maar zijn onlangs met de Gelderblomformule begonnen.

Terwijl het voor andere detaillisten steeds moeilijker wordt om het hoofd boven water te houden, groeit het aantal filialen van Slagerij en Partyservice Gelderblom.

Slagersfamilie

De slagerij van Chris en Mieke Buitenweg telt in totaal dertien medewerkers. Doordeweeks werken er vier á vijf personen, in het weekend zijn dat er acht á negen. Drie van de vier studerende kinderen van Chris en Mieke werken als parttimer mee in de zaak. ‘We beginnen inmiddels al op een echt slagersfamilie te lijken’, glimlacht Mieke.

Juiste plek

Eigenlijk waren Chris en Mieke op zoek naar een kleine slagerij in de buurt van Nieuwegein, hun woonplaats. Franchisegever Jan Gelderblom had echter andere plannen met het stel. Hij vond Chris uitermate geschikt voor de slagerij in Hoofddorp. Hij was het tenslotte gewend om in een grote slagerij te werken.

Lees ook
Ondernemers maken zich zorgen om verhoging minimumloon

Ondernemers maken zich zorgen om verhoging minimumloon

Verschillende media meldden vorige week dat het kabinet vanaf volgend jaar het wettelijk minimumloon wil verhogen. Brancheorganisaties in de detailhandel en winkelambachten, waaronder, NBOV, Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) vrezen dat dit tot grote problemen gaat leiden en pleiten voor een...

Peiling KNS: Slagers zijn bezorgd over toekomst

Peiling KNS: Slagers zijn bezorgd over toekomst

Vanwege de gestegen inkoop- en energieprijzen maken veel slagers zich zorgen over de toekomst van hun onderneming. Dat meldt Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) na een peiling onder haar leden.

Slavakto: op 4 en 5 oktober de wereld aan je voeten

Slavakto: op 4 en 5 oktober de wereld aan je voeten

Invloeden van over de grenzen razen in de markt voorbij. Slavakto brengt je die wereld aan ontwikkelingen dichterbij. Het event in Utrecht draait dit jaar namelijk volledig om innovatieve trends, internationale smaakmakers en ondernemerschap.