Veertiende Gelderblomfiliaal geopend

Opening-Gelderblom-Hoofddorp

Het veertiende filiaal van Gelderblom Slagerij en Partyservice is begin juni geopend. Chris en Mieke Buitenweg namen vorig jaar al Slagerij Snel in Hoofddorp over, maar zijn onlangs met de Gelderblomformule begonnen.

Terwijl het voor andere detaillisten steeds moeilijker wordt om het hoofd boven water te houden, groeit het aantal filialen van Slagerij en Partyservice Gelderblom.

Slagersfamilie

De slagerij van Chris en Mieke Buitenweg telt in totaal dertien medewerkers. Doordeweeks werken er vier á vijf personen, in het weekend zijn dat er acht á negen. Drie van de vier studerende kinderen van Chris en Mieke werken als parttimer mee in de zaak. ‘We beginnen inmiddels al op een echt slagersfamilie te lijken’, glimlacht Mieke.

Juiste plek

Eigenlijk waren Chris en Mieke op zoek naar een kleine slagerij in de buurt van Nieuwegein, hun woonplaats. Franchisegever Jan Gelderblom had echter andere plannen met het stel. Hij vond Chris uitermate geschikt voor de slagerij in Hoofddorp. Hij was het tenslotte gewend om in een grote slagerij te werken.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
TEK-regeling op hoofdlijnen uitgewerkt

TEK-regeling op hoofdlijnen uitgewerkt

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) is op hoofdlijnen uitgewerkt. Dat meldde minister Micky Adriaanse van Economische Zaken en Klimaat aan de Tweede Kamer.

Op ons bordje

Op ons bordje

In de moderne slagerij wordt er steeds meer gebruik gemaakt van verschillende bereidingstechnieken, zoals bakken, braden, grillen, stoven, sous-vide en steriliseren. Mijn opa (daar is-ie weer) had veel minder mogelijkheden op dat gebied.

Christmas is coming!

Christmas is coming!

Vraag een aantal slagers wat zij vinden van de feestdagen en je krijgt waarschijnlijk veel verschillende antwoorden. De één wordt er gelukkig van om alles tot in de puntjes voor te bereiden en bij de ander werkt deze periode vooral op de zenuwen.