Veertiende Gelderblomfiliaal geopend

Opening-Gelderblom-Hoofddorp

Het veertiende filiaal van Gelderblom Slagerij en Partyservice is begin juni geopend. Chris en Mieke Buitenweg namen vorig jaar al Slagerij Snel in Hoofddorp over, maar zijn onlangs met de Gelderblomformule begonnen.

Terwijl het voor andere detaillisten steeds moeilijker wordt om het hoofd boven water te houden, groeit het aantal filialen van Slagerij en Partyservice Gelderblom.

Slagersfamilie

De slagerij van Chris en Mieke Buitenweg telt in totaal dertien medewerkers. Doordeweeks werken er vier á vijf personen, in het weekend zijn dat er acht á negen. Drie van de vier studerende kinderen van Chris en Mieke werken als parttimer mee in de zaak. ‘We beginnen inmiddels al op een echt slagersfamilie te lijken’, glimlacht Mieke.

Juiste plek

Eigenlijk waren Chris en Mieke op zoek naar een kleine slagerij in de buurt van Nieuwegein, hun woonplaats. Franchisegever Jan Gelderblom had echter andere plannen met het stel. Hij vond Chris uitermate geschikt voor de slagerij in Hoofddorp. Hij was het tenslotte gewend om in een grote slagerij te werken.

Lees ook
Data vakwedstrijden KNS bekend

Data vakwedstrijden KNS bekend

Branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers organiseert jaarlijks drie vakwedstrijden voor haar leden. De keuringsdata in 2023 voor de Grote Grillworsttest, de Spareribs Throphy en de Lekkerste Bal Gehakt zijn bekend.

Vlees in de media - week 47

Vlees in de media - week 47

Omgaan met medewerkers met financiële zorgen, kweekvlees toegestaan in Verenigde Staten en slager Van Broekhuizen overweegt vertek vanwege klagende buren. Wat gebeurde er afgelopen week in de vleesbranche? Een greep uit de media.

Roerige tijden

Roerige tijden

Het thema van deze editie is apparatuur en bereidingstechnieken. Op het moment van schrijven is het de week van de Slavakto. Een mooi moment voor het genoemde thema.