Veertiende Gelderblomfiliaal geopend

Opening-Gelderblom-Hoofddorp

Het veertiende filiaal van Gelderblom Slagerij en Partyservice is begin juni geopend. Chris en Mieke Buitenweg namen vorig jaar al Slagerij Snel in Hoofddorp over, maar zijn onlangs met de Gelderblomformule begonnen.

Terwijl het voor andere detaillisten steeds moeilijker wordt om het hoofd boven water te houden, groeit het aantal filialen van Slagerij en Partyservice Gelderblom.

Slagersfamilie

De slagerij van Chris en Mieke Buitenweg telt in totaal dertien medewerkers. Doordeweeks werken er vier á vijf personen, in het weekend zijn dat er acht á negen. Drie van de vier studerende kinderen van Chris en Mieke werken als parttimer mee in de zaak. ‘We beginnen inmiddels al op een echt slagersfamilie te lijken’, glimlacht Mieke.

Juiste plek

Eigenlijk waren Chris en Mieke op zoek naar een kleine slagerij in de buurt van Nieuwegein, hun woonplaats. Franchisegever Jan Gelderblom had echter andere plannen met het stel. Hij vond Chris uitermate geschikt voor de slagerij in Hoofddorp. Hij was het tenslotte gewend om in een grote slagerij te werken.

Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...