Van de Ven vers, vlees en waren neemt Jo Mertens B.V. over

6 mei 2022
Foto: Unsplash

Van de Ven vers, vlees en waren neemt alle activiteiten van Jo Mertens B.V., een groothandel in Roermond voor vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, over. Van de Ven verzorgt met ingang van 2 mei 2022 de leveringen aan de klanten van Jo Mertens. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht.

De heer Mertens blijft als aanspreekpunt aanwezig binnen Van de Ven. “Van de Ven vers, vlees en waren heet alle klanten van Jo Mertens B.V. van harte welkom en hoopt op een smakelijke en langdurige samenwerking”, aldus Van de Ven in het persbericht.

Van de Ven vers, vlees en waren

Het familiebedrijf Van de Ven vers, vlees en waren is gevestigd in Echt. Het bedrijf begon vijftig jaar geleden met het leveren van vleeswaren aan slagers in Limburg vanuit een garagebox. Van de Ven groeide uit gespecialiseerde en moderne versspecialist, waar inmiddels de tweede generatie in de persoon van Maurice van de Ven, aan het roer staat. Het assortiment bestaat onder andere uit vlees, vleeswaren, salades, kaas & zuivel, en kruiden, sauzen en marinades. 

Van de Ven_logo

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?