Van de Ven vers, vlees en waren neemt Jo Mertens B.V. over

Vleeswaren_Unsplash

Foto: Unsplash

Van de Ven vers, vlees en waren neemt alle activiteiten van Jo Mertens B.V., een groothandel in Roermond voor vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, over. Van de Ven verzorgt met ingang van 2 mei 2022 de leveringen aan de klanten van Jo Mertens. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht.

De heer Mertens blijft als aanspreekpunt aanwezig binnen Van de Ven. “Van de Ven vers, vlees en waren heet alle klanten van Jo Mertens B.V. van harte welkom en hoopt op een smakelijke en langdurige samenwerking”, aldus Van de Ven in het persbericht.

Van de Ven vers, vlees en waren

Het familiebedrijf Van de Ven vers, vlees en waren is gevestigd in Echt. Het bedrijf begon vijftig jaar geleden met het leveren van vleeswaren aan slagers in Limburg vanuit een garagebox. Van de Ven groeide uit gespecialiseerde en moderne versspecialist, waar inmiddels de tweede generatie in de persoon van Maurice van de Ven, aan het roer staat. Het assortiment bestaat onder andere uit vlees, vleeswaren, salades, kaas & zuivel, en kruiden, sauzen en marinades. 

Van de Ven_logo

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Prijsverschil vlees en vleesvervangers neemt af

Prijsverschil vlees en vleesvervangers neemt af

Het prijsverschil tussen vlees en vleesvervangers in de supermarkt nam de afgelopen vijf jaar af. Dat blijkt uit onderzoek van Questionmark naar de prijsontwikkelingen van de zes grote Nederlandse supermarkten. De supermarktonderzoeker deed het onderzoek in opdracht van ProVeg Nederland.

Henny Swinkels ontvangt eerste COV Erepenning

Henny Swinkels ontvangt eerste COV Erepenning

De Centrale Organisatie voor de Vleessector heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering de eerste COV Erepenning uitgereikt aan Henny Swinkels vanwege zijn verdiensten voor de Nederlandse roodvleessector. Niet alleen kreeg hij de eerste penning, deze is ook naar hem vernoemd.

Vleesbranche in de media – Week 14

Vleesbranche in de media – Week 14

Week van de slager, dreigend tekort aan slagers en stervensbegeleiding bij koeien. Wat kwam er afgelopen week voorbij in andere media over de vleesbranche?