Van de Ven vers, vlees en waren neemt Jo Mertens B.V. over

Vleeswaren_Unsplash

Foto: Unsplash

Van de Ven vers, vlees en waren neemt alle activiteiten van Jo Mertens B.V., een groothandel in Roermond voor vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, over. Van de Ven verzorgt met ingang van 2 mei 2022 de leveringen aan de klanten van Jo Mertens. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht.

De heer Mertens blijft als aanspreekpunt aanwezig binnen Van de Ven. “Van de Ven vers, vlees en waren heet alle klanten van Jo Mertens B.V. van harte welkom en hoopt op een smakelijke en langdurige samenwerking”, aldus Van de Ven in het persbericht.

Van de Ven vers, vlees en waren

Het familiebedrijf Van de Ven vers, vlees en waren is gevestigd in Echt. Het bedrijf begon vijftig jaar geleden met het leveren van vleeswaren aan slagers in Limburg vanuit een garagebox. Van de Ven groeide uit gespecialiseerde en moderne versspecialist, waar inmiddels de tweede generatie in de persoon van Maurice van de Ven, aan het roer staat. Het assortiment bestaat onder andere uit vlees, vleeswaren, salades, kaas & zuivel, en kruiden, sauzen en marinades. 

Van de Ven_logo

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Vlees in de media | Week 11-2023

Vlees in de media | Week 11-2023

De vleestaks komt weer om de hoek kijken, slachten is het minst leuke van veehouden en een voormalig vegetariër opent een slagerij. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Klimaatcommissie wil belasting op zuivel en vlees

Klimaatcommissie wil belasting op zuivel en vlees

Een speciale klimaatcommissie heeft onderzocht wat er allemaal nog moet gebeuren om de klimaatdoelen van 2030 te halen. Een van de punten is de vermindering van de veestapel en ze adviseren een hogere belasting op vlees en zuivel.

Proefles van Joël Broekaert

Proefles van Joël Broekaert

Waarom smaakt sommige ham naar meloen, terwijl er geen meloen in de buurt is geweest? Culinair journalist Joël Broekaert weet alles over smaak en proeven. Vleesmagazine sprak met hem af bij Slagerij de Wit in Amsterdam, voor een professionele proefles.