Vakantieboek voor managers

Vakantieboek voor managers

Het Vakantieboek voor professionals en managers 2022 bevat de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact. "Dit zijn de pareltjes die we afgelopen jaar langs hebben zien komen op de uitgeverij."

Het boek biedt naast tijdloze informatie een selectie van wat nieuw en relevant is voor professionals, ondernemers en managers.  Aan bod komen de laatste trends op het gebied van management, handige technieken om werk en privé slimmer te organiseren en de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast bevat het Vakantieboek voor professionals en managers 2022 verschillende tests, columns, quotes en doedingen, want het is per slot van rekening een vakantieboek.

Of je nu naar het buitenland gaat of vakantie viert in eigen land, met dit boek in de hand kun je bijlezen, ontspannen, reflecteren en opladen.

Auteur: redactie Business Contact
ISBN 9789047016151
Prijs: 15,-

Dit boek is te koop bij Libris of andere lokale boekhandels. Steun de boekhandel en koop lokaal!

Dossiers
Lees ook
De Hongerwinter - Ingrid de Zwarte

De Hongerwinter - Ingrid de Zwarte

De Hongerwinter van 1944-1945 is een beruchte periode in de Nederlandse geschiedenis. In haar boek De hongerwinter ziet historicus Ingrid de Zwarte was het niet als periode van passief lijden, maar juist van ongekende veerkracht.

Dierloos – Dirk-Jan Verdonk

Dierloos – Dirk-Jan Verdonk

Dierloos van Dirk-Jan Verdonk omschrijft de geschiedenis van vegetariërs en veganisten in Nederland. Hoe ontstond het vegetarisme en veganisme en hoe verliep de ontwikkeling?

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur is een heerlijk boek voor iedereen die van Nederlandse geschiedenis, eten en tijdschriften houdt. Ik val in alle categorieën, maar de eerste twee zijn het belangrijkst.