Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar

Tijdwinst

In het boek Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar geeft Björn Deusings praktische tips over time management en slimmer werken. Hij belooft hogere productiviteit, meer rust en een zes-urige werkdag.

Volgens Deusings kun je jezelf heel veel tijd besparen als je jezelf beter organiseert, realistischer plant, op een slimme manier omgaat met complexe taken en ophoudt met jezelf (en anderen) van het werk te houden. Hoe je die extra tijd gebruikt is aan jou. Maar een 6-urige werkdag is hierdoor haalbaar

Het boek is opgebouwd uit vier delen. Het eerste deel gaat over het maken van keuzes, het tweede deel over het organiseren van je werk door middel van een waterdichte workflow, het derde deel over onderhoud en plannen van timemanagement en tot slot het vierde deel geeft losse tips en inzichten om tijd te besparen.

Björn Deusings is de auteur van Tijdwinst.com, eigenaar van het productiviteitsblog Timemanagement.nl en expert op het gebied van slimmer werken en persoonlijke effectiviteit. Samen met zijn collega’s geeft hij opleidingen op het gebied van Timemanagement. 

Dossiers
Lees ook
Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Tijdens de coronalockdowns schreef chefkok Jimmy de Leeuw samen met zijn vrouw en schoonzus Aangenaam, een basiskookboek met een beetje extra. Naast recepten biedt het boek informatie over materiaal en keukentechnieken en biedt een kijkje in de professionele keuken.

Het juiste doen als niemand kijkt - Frank Peters

Het juiste doen als niemand kijkt - Frank Peters

In dit boek geeft reputatie-expert Frank Peters zijn visie op reputatiemanagement en integer leiderschap. Bekende Nederlandse filosofen, wetenschappers en denkers vullen hem aan op het gebied van ethiek.

De Hongerwinter - Ingrid de Zwarte

De Hongerwinter - Ingrid de Zwarte

De Hongerwinter van 1944-1945 is een beruchte periode in de Nederlandse geschiedenis. In haar boek De hongerwinter ziet historicus Ingrid de Zwarte was het niet als periode van passief lijden, maar juist van ongekende veerkracht.