Terugkeer van vergeten vlees

13 augustus 2012 Edwin Rensen

LEUSDEN - Zowel bij slagers als in de horeca wordt steeds vaker vlees verkocht dat in de vergetelheid is geraakt.

LEUSDEN - Zowel bij slagers als in de horeca wordt steeds vaker vlees verkocht dat in de vergetelheid is geraakt. 

Regio-adviseur Robert Nagtegaal van de Vereniging van Keurslagers (VvK) draagt een flinke steen bij aan de promotie van het vergeten vlees.

Bij de Demodagen van de Keurslagers in 2011 trokken de regio-adviseurs van de Vereniging van Keurslagers (VvK) de aandacht met een presentatie over vergeten vleesdelen. Vlees dat, om wat voor reden dan ook, niet meer zo vaak wordt gebruikt, kan prima in een luxere variant terugkeren in de vitrine van de slager is de redenatie. Zeker in tijden van crisis is het zaak om het beest van kop tot staart te benutten. 

Een interview met Robert Nagtegaal in Vleesmagazine van mei dat dinsdag 15 mei verschijnt.

Foto: varkenssukade.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?