Tapasandwich

7 december 2007 Slagerswereld

Aafke Laumen weet de klanten aan zich te binden door voortdurend klaar te staan met haar tips en ideeën. De slagerij hebben de Laumens afgestoten. Ze leggen zich nu toe op de catering en hun kookstudio.

Aafke Laumen weet de klanten aan zich te binden door voortdurend klaar te staan met haar tips en ideeën. De slagerij hebben de Laumens afgestoten. Ze leggen zich nu toe op de catering en hun kookstudio.

 

Grondstoffen:Casinobrood

Gehakt

Gebakken champignons

Hulpstoffen:Vleugje knoflookpoeder

15 gram rode pesto

15 gram Willy Pilz (Raps)

French Garden Dressing (Verstegen)

Bereiding:Vermeng mager gehakt met de rode pesto, ragfijn gesneden champignons en de Willy Pilz. Voeg knoflook toe naar smaak. Ontdoe het gesneden casinobrood van de korsten. Beleg een snee met een dikke laag gehakt en dek hem af met een tweede snee brood. Druk de helften goed op elkaar en snijd de sandwich in driehoekjes. Maak een papje van: 40% vloeibaar eiwit en eigeel, 40% water met aangemaakte bloem en 20% French Garden dressing. Dompel daar de driehoekjes in en haal ze door fijn paneermeel. Laat ze een half uurtje rusten en frituur ze daarna goudbruin op 170-180° Celsius gedurende drie tot vier minuten.

 

 

Traiteur, kookstudio Laumen is gevestigd aan de Rijksweg in Velden. Laumen heeft zich toegelegd op cateringactiviteiten en een kookstudio waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Een zelfbedachte lekkernij is de tapasandwich. Ze worden voor € 15,- per kilo met een marge van circa tachtig procent verkocht.

 

Altijd op de hoogte blijven?