SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

16 maart 2022 Redactie Food

SVO vakopleiding food, opleider voor foodprofessionals, start met een praktijkgericht trainingsaanbod onder de naam SVO food academy.

SVO maakt het aanbod van diverse trainingen van trainers uit de praktijk bekend op de website foodacademy.svo.nl/ikblijfvers. Van trainingen om nieuwe vaardigheden aan te leren zoals worst maken of pizza bakken, tot vakopleidingen slagerij, vis of patisserie. “Vanaf vandaag kan iedereen uit de foodretail, foodservice, foodindustrie en horeca zich een leven lang ontwikkelen in zijn of haar vakgebied door het volgen van een training of vakopleiding,” zegt Martijn Rosink, projectleider SVO food academy. 

SVO: “Opleiden gaat over meer dan alleen up-to-date blijven. Het gaat om het flexibel, wendbaar en toekomstbestendig maken van je onderneming. Juist daarom stelt SVO food academy zich als doel kennis en vaardigheden van iedereen die werkzaam is in de foodsector te vergroten en actueel te houden.”

STAP-budget

Sinds 1 maart 2022 kan iedereen in Nederland die werkt of werkzoekende is het STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor training en ontwikkeling. Het STAP-budget kan men vanaf medio april inzetten voor veel trainingen van de SVO food academy.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?