Succesvolle start inschrijving van Vlees 2015

29 april 2015 Vleesmagazine

De inschrijving voor Vlees 2015, georganiseerd door Slavakto, verloopt erg goed; inmiddels is al ruim 60 procent van de beursvloer gevuld. Vlees 2015 is het internationale evenement dat van 21 tot en met 23 september 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht de gehele vleesbranche - ondernemers en medewerkers - inspiratie biedt.

Op de website Vlees2015.nl kan men zich inschrijven via het speciale inschrijvingsformulier. Eveneens is daar de beurswijzer te vinden met meer informatie en de actuele plattegrond.

Vakwedstrijden

Voor wie wil deelnemen aan de vakwedstrijden, start op 1 juni 2015 de inschrijving. Het aanmeldingsformulier, de instructies en reglementen worden tegen voor die datum bekendgemaakt via de website.

Ontmoetingen

Iedereen die zakelijk iets met vlees te maken heeft, is welkom op de Slavakto 2015 met het thema 'Vlees 2015'. Het inspirerende evenement staat in het teken van interessante ontmoetingen tussen onder andere slagerijen, poeliers, fabrikanten, traiteurs, koks, groothandelaren en leveranciers. Twee hallen in de Jaarbeurs in Utrecht worden omgetoverd in een belevenis vol inspiratie, kennisdeling en informatie. Via diverse workshops, life cooking en kennissessies wordt de bezoeker geprikkeld om de vele mogelijkheden van vlees te ontdekken. 'Een evenement om als standhouder niet te missen', aldus de organisatie.

Altijd op de hoogte blijven?