Strijd Spare Ribs Trophy barst los

attachment-001_food-image-VLS14307I01

RIJSWIJK - De keuring van de Spare Ribs Trophy vindt op 10 mei plaats. Dan wordt bepaald welke slagers de finale op 31 mei bereiken.

RIJSWIJK - De keuring van de Spare Ribs Trophy vindt op 10 mei plaats. Dan wordt bepaald welke slagers de finale op 31 mei bereiken.

Tientallen slagers hebben zich tot dusverre aangemeld voor deze vakwedstrijd, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS). De prijsuitreiking vindt plaats op 25 juni tijdens het avondprogramma van het KNS Inspiratiecongres in theater het Spant! in Bussum.

Inschrijven
Meer informatie en inschrijven kan via de site van de KNS: www.knsnet.nl/spareribstrophy. Aanmelden kan tot 23 april 2012.

Klik hier voor de spelregels van de Spare Ribs Trophy

Lees ook:
Slagerij Beerens wint Spare Ribs Trophy

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
De tien finalisten van Grote Grillworsttest 2023 zijn bekend

De tien finalisten van Grote Grillworsttest 2023 zijn bekend

De finalisten van de Grote Grillworsttest 2023 zijn bekend. Zowel bekende en nieuwe ambachtelijke slagers staan in de top tien. 15 februari weten we welke slager deze jaarlijkse KNS-vakwedstrijd wint.

KNS start kerstcampagne voor de slager

KNS start kerstcampagne voor de slager

De feestdagen zijn een belangrijke periode voor de slager. Om hen te helpen klanten naar de winkel trekken start Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) een speciale kerstcampagne.

Data vakwedstrijden KNS bekend

Data vakwedstrijden KNS bekend

Branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers organiseert jaarlijks drie vakwedstrijden voor haar leden. De keuringsdata in 2023 voor de Grote Grillworsttest, de Spareribs Throphy en de Lekkerste Bal Gehakt zijn bekend.