Strijd Spare Ribs Trophy barst los

attachment-001_food-image-VLS14307I01

RIJSWIJK - De keuring van de Spare Ribs Trophy vindt op 10 mei plaats. Dan wordt bepaald welke slagers de finale op 31 mei bereiken.

RIJSWIJK - De keuring van de Spare Ribs Trophy vindt op 10 mei plaats. Dan wordt bepaald welke slagers de finale op 31 mei bereiken.

Tientallen slagers hebben zich tot dusverre aangemeld voor deze vakwedstrijd, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS). De prijsuitreiking vindt plaats op 25 juni tijdens het avondprogramma van het KNS Inspiratiecongres in theater het Spant! in Bussum.

Inschrijven
Meer informatie en inschrijven kan via de site van de KNS: www.knsnet.nl/spareribstrophy. Aanmelden kan tot 23 april 2012.

Klik hier voor de spelregels van de Spare Ribs Trophy

Lees ook:
Slagerij Beerens wint Spare Ribs Trophy

Lees ook
Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR

Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR

In het project Plant4Texture hebben KNS, SVO vakopleiding food en WUR samen een plantaardige grondstoffengel ontwikkeld voor de productie van hybride slagersproducten. SVO-vakopleiding food geeft de ontwikkeling van hybride en plantaardige producten een vaste plek in haar opleidingen.

Data vakwedstrijden KNS bekend

Data vakwedstrijden KNS bekend

Branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers organiseert jaarlijks drie vakwedstrijden voor haar leden. De keuringsdata in 2023 voor de Grote Grillworsttest, de Spareribs Throphy en de Lekkerste Bal Gehakt zijn bekend.

KNS geeft update over TEK-regeling

KNS geeft update over TEK-regeling

De TEK-regeling kreeg sinds de lancering veel kritiek van brancheorganisaties. Inmiddels heeft het kabinet de regeling op een aantal punten aangepast. Wat verandert er? Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) geeft op de website een update.