Stegeman verplaatst activiteiten van Deventer naar Wijhe

Stegeman verplaatst al zijn activiteiten van Deventer naar Wijhe. Dat heeft de vleesverwerker - zo meldt dagblad De Stentor - maandag laten weten aan alle medewerkers.

Stegeman lichtte volgens De Stentor maandagmiddag eerst het personeel in Deventer en daarna hun collega's in Wijhe in over de verhuizing, die eind 2018/begin 2019 zou moeten plaatshebben. Voornaamste reden voor de verplaatsing van de activiteiten is kostenbesparing.

Vaste en uitzendkrachten

De verplaatsing van de activiteiten betekent dat 106 vaste banen verdwijnen uit Deventer - te weten die van zeventig kantoor- en 35 productiemedewerkers. Het regionale dagblad meldt dat voor de vaste medewerkers uit Deventer plek is in Wijhe, maar dat nog met het uitzendbureau moet worden overlegd over de gevolgen voor de uitzendkrachten.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Meerderheidsbelang VanDrie Group in Gosschalk

Meerderheidsbelang VanDrie Group in Gosschalk

VanDrie Group neemt een meederheidsbelang in Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V. De twee partijen hebben hiervoor een intentieverklaring ondertekend. De afspraken hierover moeten nog verder worden uitgewerkt. Daarnaast moet de Autoriteit Consument en Markt (ACM) nog goedkeuring verlenen.

ING signaleert tweedeling binnen de industriële sector

ING signaleert tweedeling binnen de industriële sector

Gert Jan Braam, Sector specialist Industry van ING Sector Banking signaleert een al langer dalende trend in de productie van de Nederlandse industrie en een tweedeling binnen de sector.

Speciaal voor kleine batches vlees of vleeswaren

Speciaal voor kleine batches vlees of vleeswaren

Produceer je kleine of middelgrote batches verse levensmiddelen? Vanaf slechts € 30,- per dag kun je al gebruik maken van een automatische verpakkingsoplossing van MULTIVAC. Tijdelijk bij aankoop van een R 085 of T 305 gratis 1.000 meter folie.