Specerijenmaalderij J.S. Polak gecertificeerd

Polak

J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij uit Steenwijk heeft op 9 april de audit van Lloyds register LRQA met goed gevolg afgelegd en krijgt daardoor weer het BRC issue 6A certificaat.

Kwaliteitsmanager en technisch inkoper Marjon Otten van J.S. Polak in Steenwijk is daarnaast verkozen tot Kwaliteitsmanager Food van het jaar 2014. De jury roemde de manier waarop zij haar rol en positie als kwaliteitsmanager in de dagelijkse praktijk vorm geeft. “Otten vervult als kwaliteitsmanager een belangrijke spilfunctie binnen Polak”, aldus juryvoorzitter Kees Ahaus, tevens voorzitter van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagers, samen met VMT de organisator van de verkiezing.

Riskplaza Audit +

J.S. Polak is ook per 12 december vorig jaar gecertificeerd voor Riskplaza Audit +. RiskPlaza is een databank met informatie over de voedselveiligheid van ingrediënten. RiskPlaza herbergt informatie over de gevaren die aan ingrediënten kunnen kleven en de beheersmaatregelen die genomen kunnen worden om deze gevaren te beheersen. De RiskPlaza audit is uitgevoerd door het bedrijf Lloyds Register.

Meer over
Lees ook
Onderzoek Consumentenbond | Kruidenmixen bevatten weinig kruiden

Onderzoek Consumentenbond | Kruidenmixen bevatten weinig kruiden

Zakjes en potjes kruidenmix bevatten weinig en kruiden en specerijen en juist veel goedkope opvullende ingrediënten zoals zout, (paneer)meel, suiker of groentepoeder. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond.

Epos ondersteunt snelgroeiende boerderijwinkel Puur Brabant

Epos ondersteunt snelgroeiende boerderijwinkel Puur Brabant

Puur Brabant in het Brabantse Nijnsel is wat je noemt een succesformule. Feitelijk is het een complete boerderij-supermarkt en specialist in streekproducten. Het bedrijf werkt principieel zo gluten- en allergenenvrij mogelijk.

Goede match tussen Twentse cultuur en AVO

Goede match tussen Twentse cultuur en AVO

René Broekhuis verbouwt zijn zaak in Haaksbergen. De winkel wordt groter, multifunctioneel en met meer ruimte voor maaltijden. AVO ondersteunt met recepturen. “Ik benut graag hun knowhow en creativiteit. Die past bij onze manier van werken.”