Spareribs Trophy 2017 nadert ontknoping

DIJ003204-9

Welke slager wint de Spareribs Trophy 2017? Dat wordt duidelijk op 26 juni wanneer chefkok Ramon Beuk de Spareribs Trophy uitreikt aan de slager met de winnende spareribs. De prijsuitreiking vindt plaats op het KNS Inspiratiecongres.

Ramon Beuk keurde de spareribs samen met de winnaar van 2016 slager Simon van Schaik van de gelijknamige slagerij in Leiden en onderwijsmanager Rinus de Rijder van SVO vakopleiding food. 'De kwaliteit was hoog dit jaar en daarom zijn de verschillen bij de geselecteerde spareribs ook heel klein. Het was dan ook een spannende finale!', aldus juryvoorzitter Ramon Beuk.

Finalisten

Voor de finalisten van de Spareribs Trophy wordt op 26 juni bekend welke slager zich de winnaar mag noemen van 2017. De jury selecteerde in de voorronde de volgende 10 finalisten (in alfabetische volgorde):

Ramon Beuk

Ramon Beuk is naast topchef ook een gepassioneerd ondernemer, schrijver van kookboeken en tv-presentator. Met ruim 20 jaar ervaring is Ramon een inspiratiebron voor velen. Ramon Beuk presenteerde drie seizoenen het kookprogramma Born2Cook. In de jaren erna opende hij een eetcafé, schreef hij een receptencolumn in de Telegraaf maar bracht ook diverse kookboeken uit. Zijn 10e kookboek ‘Lekker beter’ verscheen eerder dit jaar.

Dossiers
Lees ook
Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Op 4 en 5 oktober komt de slagersbranche weer samen voor de Slavakto. De vakwedstrijden zijn een belangrijk onderdeel van deze slagersvakbeurs. Slagers kunnen zich nog steeds inschrijven voor de editie van 2023.

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Gastropedia en Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseren in samenwerking met de WBQA het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ. De eerste editie van deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 oktober 2022 in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Gouden Slagersring krijgt nieuw logo

Gouden Slagersring krijgt nieuw logo

De Gouden Slagersring keert weer terug in 2022. Reden voor de wedstrijdorganisatie om het logo van deze vakwedstrijd te updaten. “Met trots presenteren we het nieuwe beeldmerk van deze innovatie-wedstrijd”, staat er te lezen op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).