Slavakto vindt plaats op 4 en 5 oktober

20 januari 2022 Redactie Vleesmagazine

Najaar 2022 vindt de slagersvakbeurs Slavakto weer plaats. Op 4 en 5 oktober opent de Werkspoorkathedraal in Utrecht de deuren voor twee dagen lang inspiratie, innovatie en ontmoeting. Deze editie heeft als thema: ‘De wereld aan je voeten’.

De Slavakto biedt inspiratie voor iedereen die in de slagersbranche werkt. Twee dagen presenteren de exposanten zich op de beursvloer. Daarnaast geven toonaangevende slagers masterclasses en zijn er presentaties van sprekers uit binnen- en buitenland.

Nieuwe datum

In eerste instantie stond de Slavakto gepland voor 3 en 4 oktober. Maar op 3 oktober vindt de Visbeurs van Spakenburg plaats. Veel exposanten staan zowel op de Slavakto en de Visbeurs. Daarom heeft de organisatie besloten om de Slavakto 2022 een dag te verschuiven. “Om zo onze exposanten de gelegenheid te geven zich op beide beurzen te presenteren.”

Vakwedstrijden

Ook deze editie vormen de vakwedstrijden weer een belangrijk onderdeel van de Slavakto. Dit jaar voegt de organisatie nieuwe rubrieken toe. Inschrijving voor de vakwedstrijden is later dit jaar mogelijk.

Slavakto

De Slavakto, de Slagers Vak Tentoonstelling, is een driejaarlijkse vakbeurs voor de slager en de vleesprofessional. De vorige editie vond plaats op 5 en 6 november 2018. Toen bezochten zo'n 5000 bezoekers de uitgebreide beursvloer waar exposanten hun nieuwste producten en vindingen toonden. Daarnaast waren er verschillende wedstrijden, waaronder de slagersvakwedstrijden, de prijsuitreiking van de Lekkerste Bal Gehakt en het Perfecte Pekelvlees.

 

Altijd op de hoogte blijven?