Slagers kunnen zich inschrijven voor vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2021

Lekkerste Bal Gehakt 2021 logo KNS

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de Lekkerste Bal Gehakt 2021, een van de vakwedstrijden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). De keuring vindt plaats op 8 september. In 2020 won slager Marco van Strien deze vakwedstrijd.

De bal gehakt is een populair product bij de slager. Daarom organiseert KNS elk jaar deze wedstrijd voor de leden. Alle inzendingen worden gekeurd door een vakjury. Hierbij wordt gelet op het aanzien aan de buitenkant, het snijvlak, kleur en geur, consistentie en natuurlijk smaak. Elke deelnemer ontvangt een juryrapport. De keuring vindt dit jaar plaats onder leiding van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht.

Uiterlijk 7 september moeten de inzendingen binnen zijn . De inzendingen kunnen per post verstuurd worden of ingeleverd bij SVO Houten. Er is nog geen datum bekend voor de prijsuitreiking. Inschrijven kan via de website van KNS.

De Lekkerste Bal Gehakt is een van de drie vakwedstrijden die KNS jaarlijks organiseerd. De Grote Grillworsttest werd dit jaar gewonnen door Keurslager Braamskamp. Keurslager Tim Janssen uit Groesbeek won de Spareribs Trophy

Lees ook
Ontslag wegens schending hygiëneregels niet geldig

Ontslag wegens schending hygiëneregels niet geldig

Een werknemer van een Indonesisch restaurant is op staande voet ontslagen omdat hij door de werkgever verantwoordelijk wordt gehouden voor door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (‘NVWA’) geconstateerde overtredingen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. De rechter is het daar niet mee eens.

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich pas in een laat stadium van hun leven bezig houden met bedrijfsopvolging. Het is echter goed om hier tijdig bij stil te staan.

‘Het mooiste is dat hier een echte huiskamersfeer heerst’

‘Het mooiste is dat hier een echte huiskamersfeer heerst’

Natuurlijk draait het in de slagerij in eerste instantie om de kwaliteit van de verkoopwaren en een goede service. Maar onderschat de rol van de winkelinrichting niet. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag.