Slagerij Wever in Waarland sluit deuren definitief

Slagerij-Wever-Waarland

Hans en Anja Wever van Slagerij Wever sluiten zaterdag 27 januari om 14.00 uur definitief de deuren van hun zaak aan de Kerkstraat 13 in het Noord-Hollandse Waarland. Het echtpaar runde de slagerij 38 jaar.

Hans en Anja Wever namen de slagerij in 1980 over van Hans' ouders Jaap en Riet Wever. Zij waren eigenaar van de slagerij in het ruim 2400 inwoners tellende dorp in de gemeente Schagen sinds 1950.

De website NH Nieuws meldt dat in het pand aan de Kerkstraat in het dorp tussen Schagen en Alkmaar 'bijna een eeuw lang een slager heeft gezeten'.

Speciale bestellingen en barbecues

De huidige eigenaren, die het na jaren van hard werken wat rustiger aan willen gaan doen, geven op de website van hun zaak aan dat zij speciale bestellingen en barbecues voor hun klanten blijven verzorgen.

Na de sluiting van Slagerij Wever herbergt Waarland alleen nog een kapper, een bloemist, een bakker en een nieuwe supermarkt van Deen.

Lees ook
Reviews, go for it!

Reviews, go for it!

Alleen maar tevreden klanten, daar gaan we voor. Dit klinkt goed, nietwaar? Maar iedereen weet dat het in de praktijk anders werkt. “Niet alles gaat altijd zoals je wilt, iedereen maakt fouten. Het gaat om de manier waarop je het oplost”, zei ooit eens een klant tegen mij.

Opleiding Meester Worstmaker van vleeswarenspecialist Paul van Trigt

Opleiding Meester Worstmaker van vleeswarenspecialist Paul van Trigt

Wie het ambacht van worst maken écht onder de knie wil krijgen kan bij SVO food academy een opleiding volgen voor Meester Worstmaker. In zes trainingen leert worst- en vleeswarenspecialist Paul van Trigt de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. “Je producten moeten vakmanwaardig zijn.”

Goed recept

Goed recept

Een goede receptuur moet kunnen draaien bij de klant, de grondstoffen moeten goed beschikbaar zijn én het product moet zorgen voor herhaalaankoop van de consument. Aldus Coen van Oorschot, commercieel directeur van Vaess.