Slager gezocht voor Kleine Kerkstraat

attachment-004_food-image-1536729

In Leeuwarden zijn de winkeliers van de Kleine Kerkstraat op zoek naar een slager of groenteboer, om een leeg pand in de straat op te vullen, dat meldt de Leeuwarder Courant op haar website.

Een van de panden in de straat staat leeg. In een vergadering besloten de ondernemers van de Kleine Kerkstraat om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe ondernemer voor het pand. ‘Je kunt ook gaan zitten wachten, maar dit is beter’, vertelt Anton Klapwijk van kaaswinkel De Zuivelhoeve aan de Leeuwarder Courant. De voorkeur gaat uit naar een slager of groenteboer omdat die een goed kans van slagen hebben volgens hun nieuwe buren.

Oproep

Dinsdag deed Klapwijk een oproep op Twitter, naar tips over geïnteresseerde slagers of groenteboeren. Levert dat niks op, dan gaat hij bellen.

twitter-kleine-kerkstraat-300x174
Lees ook
Webshop verplicht

Webshop verplicht

Wat zegt ze nu? ‘Webshop verplicht’? Wie denkt ze wel dat ze is, ik heb het al druk genoeg, hoor ik je denken. Toch ben ik van mening dat in de tijd waarin we ons bevinden, je als ondernemer serieus na moet denken over een webshop naast je winkel. Een webshop gaat verder dan online vindbaarheid.

MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC brengt een universele flowpacking-oplossing op de markt. De W 500 biedt een hoge mate van flexibiliteit voor het verpakken van een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder vlees en vleesproducten.

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

De Vereniging van Keurslagers is dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten toe treden. Slagers die beschikken over een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ambacht, persoonlijke aandacht en kwaliteit.