Seminar voor varkensvleessector

13 augustus 2012 Caroline Plas van der

ZOETERMEER - De Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) houden samen met het ministerie van LNV op donderdag 15 februari 2007 een seminar over kansen voor de varkens(vlees)sector in Oost-Europa.

ZOETERMEER - De Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) houden samen met het ministerie van LNV op donderdag 15 februari 2007 een seminar over kansen voor de varkens(vlees)sector in Centraal- en Oost-Europa.

‘Mede door de aanwezigheid van goede grond en ruimte, economische groeimogelijkheden en (potentieel) toenemende consumptie van varkensvlees, ontwikkelt de varkenssector zich positief in deze landen', aldus de PVE.

Dit betekent dat er kansen liggen voor Nederlandse bedrijven uit de gehele varkensproductiekolom en aanverwante bedrijven: van primaire producent tot verwerker van vlees, van stallenbouwer tot veevoederleverancier en van fokker tot exporteur.

Programma

Het seminar geeft praktische informatie en deelnemers kunnen ervaringen en kennis uitwisselen. Het programma bestaat uit een aantal landenstudies en praktijkervaringen waarmee een beeld geschetst wordt van de diverse landen en de kansen die er liggen. Aansluitend volgt een (forum)discussie, waarbij ook de Landbouwraden aanwezig zullen zijn. Na de lezingen en discussies is er een dinerbuffet en is er volop gelegenheid tot netwerken.


Het seminar vindt plaats in Congrescentrum ''De Reehorst'' te Ede en begint om 14.00 uur. De kosten bedragen 50 euro.


Voor aanmelden klik hier

Altijd op de hoogte blijven?