Seminar over vleeswaren (foto's)

13 augustus 2012 Edwin Rensen

BALKBRUG - Vaktechnisch specialist Paul van Trigt (eerste foto) van onder meer het Worstmakersgilde is dit jaar samen met zijn vrouw Arianne gestart met seminars voor consumenten. Het echtpaar wil hen kennis bijbrengen over vleeswaren en worstsoorten. Slager John van Broekhuizen (laatste foto) uit Balkbrug selecteerde onlangs een klantengroep die voor kwaliteit gaat. Het gezelschap ging onder leiding van Paul van Trigt in discussie over vleeswaren. En uiteraard mocht er geproefd worden van kwaliteitsproducten als de Jamon Iberico Jabugo, Lardo, Graubündnerfleisch en Sopressata. Meer informatie: 030 - 6376105.(foto's: Ronald Hissink)

BALKBRUG - Vaktechnisch specialist Paul van Trigt (eerste foto) van onder meer het Worstmakersgilde is dit jaar samen met zijn vrouw Arianne gestart met seminars voor consumenten. Het echtpaar wil hen kennis bijbrengen over vleeswaren en worstsoorten. Slager John van Broekhuizen (laatste foto) uit Balkbrug selecteerde onlangs een klantengroep die voor kwaliteit gaat. Het gezelschap ging onder leiding van Paul van Trigt in discussie over vleeswaren. En uiteraard mocht er geproefd worden van kwaliteitsproducten als de Jamon Iberico Jabugo, Lardo, Graubündnerfleisch en Sopressata. Meer informatie: 030 - 6376105. (foto's: Ronald Hissink)

Een verslag van het kennisseminar over vleeswaren in Vleesmagazine van november.

Altijd op de hoogte blijven?