Seminar over marges in vleesketen

13 augustus 2012 Edwin Rensen

's-HERTOGENBOSCH – Studenten bedrijfskunde en agribusiness aan de HAS Den Bosch houden op 18 oktober een bijeenkomst over marges binnen de vleesketen.

's-HERTOGENBOSCH –  Studenten bedrijfskunde en agribusiness aan de HAS Den Bosch houden op 18 oktober een bijeenkomst over marges binnen de vleesketen.

Voornamelijk de agrarisch ondernemers zien de kostprijs schommelen als gevolg van fluctuerende voerprijzen, meldt Agd.weekend. Om een duidelijk beeld te scheppen omtrent dit actuele onderwerp organiseren studenten een interactief seminar. Onder anderen Johnny Hogenkamp, varkenshouder en directeur van Farmfocus zal tijdens de bijeenkomst zijn visie op de sector geven. Een panel sluit de middag met een discussie om de toekomstvisie voor de keten helder te krijgen.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 18 oktober in het gebouw van Hogeschool HAS Den Bosch. Vanaf 14.00 uur is de zaal open voor belangstellenden. Omstreeks 17.00 uur wordt de middag afgesloten en wordt de mogelijkheid geboden om onder het genot van een drankje met andere belanghebbenden uit de vleessector na te praten.

De bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.
 

Altijd op de hoogte blijven?