Schots vlees hét vlees op Bocuse d'Or

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

LYON – Aberdeen Angus Scotch Beef wordt tijdens het wereldkampioenschap voor topkoks, de Bocuse d'Or, hét officiële vlees waarmee de koks gaan werken.

LYON – Aberdeen Angus Scotch Beef wordt tijdens het wereldkampioenschap voor topkoks, de Bocuse d’Or, hét officiële vlees waarmee de koks gaan werken.

De Bocuse d’Or, waarvoor in juli Europese voorronden worden gehouden, is een initiatief van de Franse topkok Paul Bocuse en bestaat inmiddels 22 jaar. Het kampioenschap geldt als een van de meest prestigieuze culinaire wedstrijden ter wereld.

Kwaliteit

Bocuse koos voor het Schotse vlees vanwege zijn hoge kwaliteit en het feit dat de runderen worden grootgebracht in hun natuurlijke omgeving en nagenoeg alleen gras eten.

Quality Meat Scotland is trots op de uitverkiezing. ‘Zo kunnen de beste koks ter wereld zelf ervaren hoe hoog de kwaliteit is van ons vlees.’

Lees ook:

McDonald's gaat Angus Beefburger verkopen (7 maart 2007)

Schotse biefstuk wil Nederland heroveren (29 mei 2007)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over Angus Beef

Alle berichten over Schots vlees

Alle berichten over topkoks



Altijd op de hoogte blijven?