Scanvaegt is terug en kiest MJservice als partner in Benelux

50233-two.scanvaegt.7100.w.10.station.sorter[1]

Scanvaegt Systems is na zeven jaar weer terug op de markt. De producent van 'de Rolls Royce onder de weegschalen', heeft MJservice, dat al meer dan vijftien jaar ervaring heeft met service en onderhoud aan Scanvaegt-weegapparatuur, aangewezen als service- en verkooppartner voor Scanvaegt in de Benelux.

Scanvaegt Systems heeft een hoofdkantoor in het Deense Århus, een eigen labeldrukkerij in het Deense Odense, een landelijke verkoop- en servicenetwerk in Denemarken, evenals dochterondernemingen en partners in Noorwegen, Zweden, Polen, Brazilië en de Benelux. Scanvaegt Systems is vandaag de dag nog steeds 100 procent eigendom van de familie Grundtvig.

MJservice

MJservice in Marknesse beschouwt het als 'een geweldige uitdaging en kans' om te kunnen meegroeien met Scanvaegt Systems tot wereldwijd marktleider. 'Het belangrijkste unique selling point van MJservice is dat klanten de beste oplossingen kunnen kiezen naar het te besteden budget', vertelt Michel Griep, directeur en eigenaar van MJservice. 'Voorheen en nu weer kiezen klanten vaak op basis van persoonlijke en emotionele argumenten voor apparatuur van Scanvaegt.'

 
Lees ook
Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Investeren: ja of nee?

Investeren: ja of nee?

Wanneer ik in ons bedrijf rondloop en ik zie wat er aan apparatuur aanwezig is, denk ik wel eens terug aan hoe de situatie was bij onze start 27 jaar geleden. Wij namen een moderne en goed ingerichte slagerij over, zoals het toen omschreven werd door de verkoper. ‘