Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Charcuterie 2_Paul van Trigt

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken.

Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst, vleeswaren en traiteurproducten. Tevens is hij werkzaam als auteur, adviseur, voorlichter, gastdocent, productontwikkelaar en als schrijver van onder meer het boek Charcuterie 2 en levert een recept aan voor elke editie van Vleesmagazine.

"Complete ambachtelijke worstmakerijkennis zorgt samen met passie en gedrevenheid voor de hoogste kwaliteit van worst en vleeswaren", zegt Paul van Trigt. "In Charcuterie 2 leest u alles over de bereidingstechnieken van worst en vleeswaren, opgebouwd uit vele jaren praktijkervaring en literatuurstudie. Met behulp van dit handboek bent u in staat om smaakvolle en ambachtelijke kwaliteitsproducten te bereiden. Mooi dat Charcuterie 2 nu gemakkelijk beschikbaar komt voor de versspeciaalzaak, gewoon bestelbaar met uw dagelijkse bestellingen van grond- en hulpstoffen mee, via het NextDeli platform."

Het E-commerce platform NextDeli werd in 2020 gelanceerd voor versspeciaalzaken. Versspecialisten als slagers, viswinkels en delicatessenwinkels kunnen via het platform terecht bij bijna 40 leveranciers van allerlei kwaliteitsproducten zoals grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Op het gebied van vlees hebben onder andere Kouwenhoven Vlees, Pieter van Meel en Zwierstra Food Group zich aangesloten.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Stap voor stap verduurzamen

Stap voor stap verduurzamen

De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belangrijkste ontwikkelingen binnen de versbranche. Dit keer legt accountmanager Hester Braam uit hoe je de eerste stappen naar een duurzamere onderneming kan zetten.

Tips voor het maken van spareribs

Tips voor het maken van spareribs

Slagers kunnen weer meedoen aan de Spareribs Throphy, een van de vakwedstrijden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Maar hoe maak je goede spareribs? Slager Jan Nederhoed geeft tips.

Invisible boxes

Invisible boxes

Ben ik ouderwets, een ambachtelijke romanticus als ik zeg dat ik de tijd van de handgeschreven bonnetjes mis? De tijd dat je je hersens nog moest gebruiken om tot een betaling te komen.