Samenwerking Les Chanterels en VWU VersGroep

25 juni 2009 Edwin Rensen

PUTTEN - De specialist in buitenlandse vleeswaren Les Chanterels en VWU VersGroep zijn een samenwerkingsverband aangegaan. De samenwerking is voor het eerst zichtbaar op de komende Slavakto onder de noemer: 'samen inspirerend in specialisme'.

PUTTEN - De specialist in buitenlandse vleeswaren Les Chanterels en VWU VersGroep zijn een

samenwerkingsverband aangegaan. De samenwerking is voor het eerst zichtbaar op de komende Slavakto onder de noemer: 'samen inspirerend in specialisme'.

Met deze samenwerking komt er voor alle slagers en versspecialisten in Nederland een fantastisch assortiment buitenlandse vleeswaren beschikbaar denken de twee partners. De kennis van Les Chanterels op het gebied van vleeswarenspecialiteiten en de aandacht voor verkoopondersteuning door VWU VersGroep bieden een perfecte basis voor samenwerking met veel voordelen voor de detaillist.

De samenwerking tussen Les Chanterels en VWU VersGroep betekent meer dan alleen het opnemen van het uitgebreide assortiment buitenlandse specialiteiten door VWU VersGroep. Gezamenlijk worden concepten ontwikkeld en zullen door het land op diverse avonden informatie en verkoopideeën op slagers worden overgebracht. 'Op een goede manier vleeswaren specialiteiten verkopen biedt voor elke slager

enorm veel kansen en onderscheidend vermogen,' stelt Koos van Essen, directeur van Les Chanterels. 'Gezamenlijk met het verkoopteam van VWU VersGroep kunnen wij zorgen dat deze kansen perfect voor slagers zijn op te pakken.'

 

Altijd op de hoogte blijven?