Samenwerking Les Chanterels en VWU VersGroep

attachment-001_food-image-VLS11296I01

PUTTEN - De specialist in buitenlandse vleeswaren Les Chanterels en VWU VersGroep zijn een samenwerkingsverband aangegaan. De samenwerking is voor het eerst zichtbaar op de komende Slavakto onder de noemer: 'samen inspirerend in specialisme'.

PUTTEN - De specialist in buitenlandse vleeswaren Les Chanterels en VWU VersGroep zijn een

samenwerkingsverband aangegaan. De samenwerking is voor het eerst zichtbaar op de komende Slavakto onder de noemer: 'samen inspirerend in specialisme'.

Met deze samenwerking komt er voor alle slagers en versspecialisten in Nederland een fantastisch assortiment buitenlandse vleeswaren beschikbaar denken de twee partners. De kennis van Les Chanterels op het gebied van vleeswarenspecialiteiten en de aandacht voor verkoopondersteuning door VWU VersGroep bieden een perfecte basis voor samenwerking met veel voordelen voor de detaillist.

De samenwerking tussen Les Chanterels en VWU VersGroep betekent meer dan alleen het opnemen van het uitgebreide assortiment buitenlandse specialiteiten door VWU VersGroep. Gezamenlijk worden concepten ontwikkeld en zullen door het land op diverse avonden informatie en verkoopideeën op slagers worden overgebracht. 'Op een goede manier vleeswaren specialiteiten verkopen biedt voor elke slager

enorm veel kansen en onderscheidend vermogen,' stelt Koos van Essen, directeur van Les Chanterels. 'Gezamenlijk met het verkoopteam van VWU VersGroep kunnen wij zorgen dat deze kansen perfect voor slagers zijn op te pakken.'

 

Lees ook
Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas Specialiteiten heeft zich aangesloten bij NextDeli, een e-commerce platform voor versspecialisten. Verspecialisten kunnen hier de vleeswarenspecialiteiten van Pas online bestellen.

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken. Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst,...

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Heel blij was Jeroen Keirsgieter toen hij de slagerij van zijn werkgever kon overnemen. Helaas daalde het aantal klanten door de afwezigheid van andere versspecialisten en een slecht parkeerbeleid. Hij besloot zijn bedrijf te verhuizen Zwanenberg, een dorp zonder slager. “Dat was een prachtige kans. Het pand was volledig casco. Daardoor kon ik helemaal...