Samenwerking De Worstmaker en Next Deli

14 maart 2022 Redactie Vleesmagazine

De Worstmaker is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Ondernemers van versspeciaalzaken kunnen de ambachtelijke producten van De Worstmaker dia dit e-commerce platform bestellen.

Ronnie Poeste, bekend docent SVO en kampioen droge worst maken, is de eigenaar van De Worstmaker. Hij produceert droge worst specialiteiten en droog gezouten spekproducten. Ronnie: “De worstmaker kiest ook voor Nextdeli. Zo wordt onze worst en ons drooggezouten spek nog makkelijker bereikbaar voor heel Nederland.”

Droge worst

“Speciaalzaken zoals delicatessenwinkels, kaas-noten winkels en slagerijen onderscheiden zich door ambachtelijke producten met een authentieke receptuur aan hun klanten aan te bieden”, zegt Ben Hansen, directeur van NextDeli. “Droge worsten zijn er te kust en te keur, maar veelal van een gemiddelde kwaliteit, dan wel fabrieksmatig geproduceerd. De specialiteiten van De Worstmaker zijn puur ambachtelijk gemaakt op basis van een authentieke receptuur en bereidingswijze.”

E-commerceplatform

Next Deli is een e-commerceplatform gericht op versspeciaalzaken zoals slagerijen, vishandel en delicatessewinkels. Meer dan veertig leveranciers zijn aangesloten bij NextDeli en verkopen via dit platform allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?