Ruys en ACO bundelen krachten op gebied van RVS afwateringsystemen

ruys

Het Apeldoornse bedrijf Ruys Vloeren en afwateringsspecialist ACO in Doetinchem zijn een samenwerking aangegaan op gebied van RVS afwateringsystemen voor de voedselverwerkende industrie.

Ruys Vloeren biedt een totaalpakket aan gegarandeerd plasvrije vloeren, wandbescherming en RVS afwatering. ACO is specialist in afwateringssystemen. De samenwerking tussen beide bedrijven heeft geleid tot een compleet nieuw productassortiment voor de voedselverwerkende industrie. Paul Gruson, directeur ACO Nederland: ‘De expertise van beide bedrijven maakt kleine maar doeltreffende aanpassingen mogelijk waardoor we speciaal voor deze industrie een zeer kwalitatief hoogwaardig en prijstechnisch interessant scala van putten en goten kunnen aanbieden.’

Hendrik Ruys, directeur Ruys Vloeren, vult aan: ‘ACO heeft direct werk gemaakt van onze aanbevelingen, gebaseerd op de kennis en ervaring die we de afgelopen 40 jaar in de ‘natte industrie’ hebben opgedaan, om zodoende een pakket te kunnen bieden dat past bij deze industrie. De mentaliteit en service van onze beide bedrijven passen goed bij elkaar. Samen kunnen we zorgen voor duurzaam tevreden klanten.’

Lees ook
‘Elke dag voelt als een feestje’

‘Elke dag voelt als een feestje’

De inrichting van slagerijen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is meer ruimte voor zelfbediening, meer vraag naar luxe en ambachtelijke producten en de afhaalslager is geïntroduceerd. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Eugène Wieland van Uw Slager Rosmalen.

Rechtsomkeert

Rechtsomkeert

Onlangs liep ik in een plaatselijke drogist van een landelijke keten. De borden bij de ingang schreeuwden mij al van verre toe dat ik minimaal de aanbiedingen mee moest nemen. Eenmaal binnen struikelde ik over de toiletrollen en schoonmaakmiddelen die midden in de gangpaden stonden opgestapeld.

Amerikaanse sferen bij Diemense slagerij Piepenbrock

Amerikaanse sferen bij Diemense slagerij Piepenbrock

Noodgedwongen ging slager Fred Piepenbrock er met zijn verbouwde winkel honderd vierkante meter op achteruit. De Amerikaanse uitstraling wilde hij koste wat kost behouden. Al komt vrijwel al het vlees van dichtbij. “Hollands rund is net zo lekker als Amerikaans.”