Programma Slagerij van het Jaar verkiezing 2012

attachment-001_food-image-1076770

Naast de bekendmaking van de beste Slagerij van 2012 zijn er ook prijzen voor de categorieën:

• Beste culinaire slagerij
• Meest talentvolle ondernemer
• Meest talentvolle slager
• Beste biologische slager

 

Programma


(tijden en invulling onder voorbehoud)
Locatie: Dit jaar vindt de uitreiking plaats bij Mereveld in Utrecht.
Tijd: Vanaf 19.30 uur ontvangen wij u graag met een hapje en een drankje.

19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Welkomstwoord door Harrie Leijten, hoofdredacteur Vleesmagazine
20.25 uur Interview met Slagerij van Chateaubriand, winnaar Slagerij van het jaar 2011
20.40 uur De jury aan het woord
20.50 uur Bekendmaking winnaars categorieprijzen

• Beste culinaire slagerij
• Meest talentvolle ondernemer
• Meest talentvolle slager
• Beste biologische slager
21.10 uur Pauze
21.30 uur Bekendmaking Nummers 8 - 4
21.40 uur Bekendmaking Top 3 van de Slagerij van het Jaar verkiezing 2012
21.55 uur Naborrel
Een feestelijke toast op de winnaar en voldoende gelegenheid om na te praten met uw collega's
±23.00 uur Einde van de avond

Slagerij van het Jaar is een jaarlijks terugkerende wedstrijd georganiseerd door vakblad Vleesmagazine. Deelnemende bedrijven worden onder andere beoordeeld op bedrijfsvoering, klantvriendelijkheid, kwaliteit en smaak van de producten.

Bent u één van de finalisten en heeft u een uitnodiging gehad? Meld u dan vóór 25 oktober hier aan.

Lees ook
Consument bereid meerprijs biologisch te betalen na uitleg

Consument bereid meerprijs biologisch te betalen na uitleg

Consumenten zijn vaker bereid een meerprijs voor biologische producten te betalen na uitleg over wat biologisch betekent, blijkt uit onderzoek van Future of Food Institute. De positieve houding ten opzichte van biologische levensmiddelen steeg na een uitleg bij respondenten van 52 naar 75 procent.

Te weinig vraag naar duurzaam eten en drinken

Te weinig vraag naar duurzaam eten en drinken

De grootste belemmering voor de overgang naar een meer duurzame landbouw is de geringe consumentenvraag naar duurzaam eten en drinken. Dat meldt de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op basis van de tweede Agro-Nutri Monitor.

De Groene Weg wil keten biologische rundvlees opzetten

De Groene Weg wil keten biologische rundvlees opzetten

De Groene Weg wil een keten voor biologisch rundvlees opzetten. Dat vertelt directeur Allard Bakker in een interview met vakblad De Kalverhouder.