Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Epos Vers Festival persbericht

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

De gasten van het Epos Vers! Festival werden getrakteerd op veel fingerfood hapjes in verschillende thema’s en konden zich laten inspireren in de BBQ-area met diverse foodtrucks en BBQ-settings. De bekende Meat Josja liet met haar live BBQ set zien waarom zij zoveel volgers heeft via social media, met recepten waarbij innovatieve producten van Epos werden gebruikt. Ondertussen waren er optredens van DJ Hermen, Thomas Berge, Otto Lagerfett en Wolter Kroes in de Live zaal.

Smaakmakers

Het foodassortiment bestond uit verschillende thema’s en werd op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Van zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment, voor ieder wat wils. De laatste grilltrends van het moment, de lekkerste barbecue- en bijgerechten voor het hele jaar: alles was aanwezig.

John Buis, Business Unit Manager van Epos, noemt het eerste Epos Vers! Festival een groot succes. “Ik ken eigenlijk geen ambachtelijke beurzen en events waar je in een informele sfeer je kunt laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties kunt ontdekken in combinatie met een stukje entertainment. Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Onze gasten hebben het zeer gewaardeerd en komen graag nog eens langs. Voor mij is het nu al één van de leukste evenementen van het jaar geweest. Op naar het volgende Epos Vers!”

Op zoek naar recepten van Epos? Bekijk hier verschillende recepten uit Vleesmagazine en hier recepten uit Vismagazine. 

Lees ook
Surimisalade

Surimisalade

Epos inspireert de slager met recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor surimisalade.

Frisse fruitige kipsalade

Frisse fruitige kipsalade

Epos inspireert de slager met recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor een frisse fruitige kipsalade.

Waar een goede slager is, is Epos

Waar een goede slager is, is Epos

Uw Slager Orneè Bolier en Epos – twee handen op één buik. Johan Brouwer kan altijd een beroep doen op rayonmanager Martin Hoogvliet en samen willen ze gewoon het beste uit de zaak halen. Dat kan alleen als je de beste producten maakt met de beste grondstoffen.