Poeliers sluiten aan bij pensioenfonds slagers

logo Pensioenfonds Slagersbedrijf

Vanaf 1 januari 2022 sluiten bedrijven in de branche Ambachtelijke Pluimvee- en Wildbedrijven aan bij het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf. Dat melden brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en de Poeliersbond op de website.

De branche Ambachtelijke Pluimvee- en Wildbedrijven heeft sinds 2014 een eigen cao. In de cao 2017 – 2018 hebben de sociale partners, namelijk de Poeliersbond, en de vakbonden FNV en CNV Vakmensen, een principeafspraak gemaakt over het aansluiten bij het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf. Deze afspraak is in latere cao’s bevestigd en is volgens de Poeliersbond onderdeel van de strategie om toe te groeien naar de cao voor het Slagersbedrijf.

Vanaf 1 januari 2022 geldt deze afspraak en worden alle bedrijven in de branche Ambachtelijke Pluimvee- en Wildbedrijven verplicht aangesloten bij het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf. Leden van de Poeliersbond hebben hierover een brief gekregen van de bond.

Neem voor meer informatie en vragen contact op met de Poeliersbond of KNS.

Dossiers
Lees ook
‘Het poeliersambacht mag niet verloren gaan’

‘Het poeliersambacht mag niet verloren gaan’

De feestdagen nodigen altijd al uit tot creativiteit in de keuken. Nu we na anderhalf jaar coronacrisis eindelijk weer familie en vrienden kunnen uitnodigen is de vraag naar bijzondere producten groter dan ooit tevoren.

KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) lanceert de nieuwe kerstcampagne. Deze bestaat uit tips voor de slager om de kerstdrukte in goede banen te leiden en communicatiemiddelen om te gebruiken naar de klant.

‘Het is leuk koken met wild en gevogelte’

‘Het is leuk koken met wild en gevogelte’

De feestdagen nodigen altijd al uit tot creativiteit in de keuken. Nu we na anderhalf jaar coronacrisis eindelijk weer familie en vrienden kunnen uitnodigen is de vraag naar bijzondere producten groter dan ooit tevoren. De slagers, poeliers en bedrijven wild en gevogelte in deze rondvraag zijn er klaar voor. Daarbij kiezen ze allemaal voor kwaliteit...