Pieter van Meel overleden

attachment-001_food-image-1053720

Het overlijden van Van Meel wordt bevestigd door een medewerker van Pieter van Meel Wild en Gevogelte. Pieter van Meel Groothandel in Wild en Gevogelte is een in 1984 gestart professioneel verwerkingsbedrijf en leverancier van wild, gevogelte en tamme konijnen. Kwalitatief hoogwaardige producten worden zowel geleverd aan gerenommeerde restaurants als aan de horeca-zelfbedieningsgroothandel.

Pieter van Meel is 57 jaar geworden. Bron: Misset Horeca

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
‘Slim verpakken zorgt voor stijging omzet en daling dervingskosten’

‘Slim verpakken zorgt voor stijging omzet en daling dervingskosten’

Voorverpakken en gepersonaliseerd verpakken zijn in opkomst in de vleesbranche. Daarnaast is de aandacht voor duurzaamheid onverminderd hoog. Ook voor speciale feestdagen worden steeds innovatievere oplossingen gevonden om de klant maatwerk te kunnen bieden. Een skinpack hoort hier steeds vaker bij. Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Huub...

‘Consument wil precies weten waar vlees vandaan komt’

‘Consument wil precies weten waar vlees vandaan komt’

Vleesbedrijf De Vries in Feanwâlden bestaat uit twee delen. “Enerzijds zijn we een horecagroothandel, momenteel met name richting de Oosterse horeca. Anderzijds zijn we producent van ambachtelijk gerookte spekartikelen.”

Etiketeisen pluimveevlees veranderen

Etiketeisen pluimveevlees veranderen

De etiketeisen voor koelvers pluimveevlees gaan veranderen. Vanaf 1 januari 2023 zijn verkopers verplicht om een kader met icoontjes en begeleidende tekst op het etiket te plaatsen om consumenten te wijzen op het belang van hygiëne bij het bewaren en bereiden van pluimveevlees.