Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas specialiteiten_pb NextDeli

Foto: Pas Specialiteiten

Pas Specialiteiten heeft zich aangesloten bij NextDeli, een e-commerce platform voor versspecialisten. Verspecialisten kunnen hier de vleeswarenspecialiteiten van Pas online bestellen.

“Via NextDeli kunnen we inspelen op de groeiende behoefte van onze klanten om sneller en vaker, zonder tussenkomst van derden direct beleverd te worden”, zegt Jeroen de Jong, directeur van Pas Specialiteiten. “Sneller en vaker betekent verser en ons assortiment leent zich er juist voor om vers van het mes gesneden te worden. Hier ligt dan ook het onderscheidend vermogen voor de versspeciaalzaak want ‘vers van het mes’ kom je elders nauwelijks nog tegen.”

Pas Specialiteiten

Het Brabantse bedrijf is bekend van de Pasham. Deze rauwe ham wordt al vijf generaties (vanaf ongeveer 1865) gemaakt door het slagersgeslacht Van de Pas. De eerste generatie startte rond 1865 een ambachtelijke slagerij waar ze zelf het vlees-assortiment. Deze slagerij groeide uit tot Pas Specialiteiten, waar in de eigen rokerij vleeswaren op ambachtelijke wijze geproduceerd worden. In het assortiment zitten onder andere verschillende hammen, speksoorten en rookvlees.

NextDeli

Het e-commerce platform NextDeli werd in 2020 gelanceerd. Versspecialisten kunnen via dit platform terecht bij bijna 40 leveranciers van grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Ben Hansen, directeur van NextDeli is blij met de toeving van Pas Specialiteiten: “Speciaalzaken moeten zich goed kunnen onderscheiden van de supermarkt en andere concurrenten. Daarom zijn zij op zoek naar pareltjes voor in hun assortiment. Wat is er nou mooier dan een authentiek gerookte specialiteit, die nog geheel volgens het traditionele ambacht wordt bereid! Daarin is Pas al jaren een gekende en bekende specialist.”

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Het moderne ambacht van Nico Sluis Vleeswaren

Het moderne ambacht van Nico Sluis Vleeswaren

Voor Nico Sluis Vleeswaren zijn kwalitatieve, ambachtelijke vleeswaren al decennialang heel normaal. Wat het bedrijf in Maarssen dezer dagen echt uniek maakt, is het vermogen om groot- én kleinschalig te produceren. “Wij kunnen nog echt iets bijzonders maken.”

‘Blij dat ik geen meubel-maker ben geworden’

‘Blij dat ik geen meubel-maker ben geworden’

Chris Caspers (18) twijfelde op de middelbare school tussen meubelmaker of slager worden. Het werd het laatste en daar kreeg hij geen spijt van. Hij rondde vorig jaar de SVO-opleiding Productiemedewerker slagerij af én won goud met zijn tuttifrutti rollade tijdens de Slavakto.

After-december-dip

After-december-dip

In mijn laatste column schreef ik dat ik zo kon genieten van de decembermaand, de voorbereidingen en de keuze van strategie. Binnen een mum van tijd was de decembermaand voorbij en zaten we met de familie vermoeid, maar voldaan aan ons eigen kerstdiner.