Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas specialiteiten_pb NextDeli

Foto: Pas Specialiteiten

Pas Specialiteiten heeft zich aangesloten bij NextDeli, een e-commerce platform voor versspecialisten. Verspecialisten kunnen hier de vleeswarenspecialiteiten van Pas online bestellen.

“Via NextDeli kunnen we inspelen op de groeiende behoefte van onze klanten om sneller en vaker, zonder tussenkomst van derden direct beleverd te worden”, zegt Jeroen de Jong, directeur van Pas Specialiteiten. “Sneller en vaker betekent verser en ons assortiment leent zich er juist voor om vers van het mes gesneden te worden. Hier ligt dan ook het onderscheidend vermogen voor de versspeciaalzaak want ‘vers van het mes’ kom je elders nauwelijks nog tegen.”

Pas Specialiteiten

Het Brabantse bedrijf is bekend van de Pasham. Deze rauwe ham wordt al vijf generaties (vanaf ongeveer 1865) gemaakt door het slagersgeslacht Van de Pas. De eerste generatie startte rond 1865 een ambachtelijke slagerij waar ze zelf het vlees-assortiment. Deze slagerij groeide uit tot Pas Specialiteiten, waar in de eigen rokerij vleeswaren op ambachtelijke wijze geproduceerd worden. In het assortiment zitten onder andere verschillende hammen, speksoorten en rookvlees.

NextDeli

Het e-commerce platform NextDeli werd in 2020 gelanceerd. Versspecialisten kunnen via dit platform terecht bij bijna 40 leveranciers van grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Ben Hansen, directeur van NextDeli is blij met de toeving van Pas Specialiteiten: “Speciaalzaken moeten zich goed kunnen onderscheiden van de supermarkt en andere concurrenten. Daarom zijn zij op zoek naar pareltjes voor in hun assortiment. Wat is er nou mooier dan een authentiek gerookte specialiteit, die nog geheel volgens het traditionele ambacht wordt bereid! Daarin is Pas al jaren een gekende en bekende specialist.”

 

Dossiers
Lees ook
KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) lanceert de nieuwe kerstcampagne. Deze bestaat uit tips voor de slager om de kerstdrukte in goede banen te leiden en communicatiemiddelen om te gebruiken naar de klant.

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Over zelforganisatie bestaan talloze modellen. Ze beschrijven hoe je meer eigenaarschap bij je werknemers  creëert en ervoor zorgt dat je team zelf bepaalt wat hun doelen zijn én hoe ze die willen behalen. Maar wat werkt in de praktijk nou echt? Hoe voorkom je de bekende valkuilen, zoals oeverloos overleggen, doelloos rondzwemmen of...

Kabinet scherpt coronamaatregelen aan met avondlockdown

Kabinet scherpt coronamaatregelen aan met avondlockdown

Vanwege de oplopende coronacijfers vond er vrijdag 26 november opnieuw een persconferentie plaats waar het kabinet nieuwe maatregelen aankondigde. Er is gekozen voor een zogenaamde avondlockdown. Wat betekent dit voor de bakker, slager, visspecialist en slijter?