Organisatie IFFA telt af (filmbeelden)

attachment-001_food-image-VLS12315I01

FRANKFURT AM MAIN - De IFFA, van 8 tot en met 13 mei 2010, is een belangrijk trefpunt voor de internationale vleessector.

FRANKFURT AM MAIN - De IFFA, van 8 tot en met 13 mei 2010, is een belangrijk trefpunt voor de internationale vleessector.

IFFA is onder meer interessant voor grootslagers die internationaal zaken doen. De nieuwste trends en innovaties, op maat gesneden technologieën en producten en diensten zijn er te vinden. De IFFA biedt een uniek aanbod: de marktleiders van de branche zijn aanwezig net zoals technologische voorlopers in de vleesbranche.

De diverse aspecten rond het product vlees zijn overzichtelijk ingedeeld: slachten, produceren, verwerken, ingrediënten, wegen, vullen, verpakken, verkopen en logistiek. Zo'n 900 exposanten presenteren op een ruimte van meer dan 105.000 m2 hun nieuwste ontwikkelingen.

Meer informatie: Messe Frankfurt, Diana Kranz: diana.kranz@netherlands.messefrankfurt.com of bel naar 070 3114180.

Een uitgebreid verslag van de IFFA in een van de komende nummers van Vleesmagazine.

Klik hier voor de aankondigingsfilm (Duits gesproken)

Klik hier voor meer informatie over de IFFA 2010

Lees ook:
Gratis toegangsbewijs IFFA 2010 (9 april 2010)
Front cooking nieuw op IFFA (16 maart 2010)
IFFA-nieuws: Consument traceert vlees via internet (3 maart 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over IFFA

Meer over
Lees ook
De perfecte match tussen apparatuur en ambacht

De perfecte match tussen apparatuur en ambacht

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.

Mundi Technology versterkt activiteiten Wipotec-Ocs

Mundi Technology versterkt activiteiten Wipotec-Ocs

Het thema ‘Productveiligheid’ staat bij Nederlandse productiebedrijven hoog op de agenda. De vraag naar industriële controlewegers, metaaldetectoren en röntgensystemen is de laatste tijd enorm toegenomen. Vandaar dat Mundi Technology zeer verheugd is met de komst van controle- en inspectiespecialist Remco van Zijl.Van Zijl is vanaf 1 augustus overgekomen...

Bizerba: veel meer dan wegen en snijden

Bizerba: veel meer dan wegen en snijden

Het van oorsprong Duitse Bizerba is in de vleeswereld bekend van de weegschalen, snijmachines en etiketteertechnologie. Maar het concern én de Nederlandse dochter transformeren tot een leverancier van totááloplossingen. ‘De ondernemer helpen we tegenwoordig met de complete bedrijfsvoering’, zegt digital marketing manager Paul te Velthuis. Op de Slavakto...