Open dag SVO vakopleiding food

opleiding traiteur_foto SVO

Foto: SVO Vakopleiding Food

Op 22 april organiseert SVO vakopleiding food een open dag. Verschillende locaties openen de deuren voor toekomstige studenten. Vanwege de coronamaatregelen moeten belangstellenden van te voren een tijdslot reserveren.

SVO vakopleiding food is een landelijke opleider en biedt een totaalpakket van mbo-opleidingen en trainingen op het gebied van food, zoals slager, visspecialist of verkoopmedewerker. Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten de school bekijken, een kijkje nemen in de keuken en praktijklokalen en al hun vragen stellen aan studenten en docenten. Dit gebeurt allemaal coronaproof. De volgende locaties zijn te bezoeken: Best, Groningen, Heerhugowaard, Houten, Rotterdam en Zwolle. 

Meer weten? Ga dan naar www.svo.nl/komlangs en reserveer een tijdslot op een locatie naar voorkeur.

Voor elk nummer van Vlees+ en Vismagazine spreken we een (oud) student van SVO food. Lees hier de artikelen van studenten die een slagersopleiding of een visopleiding volgen of gevolgd hebben.

Dossiers
Lees ook
Nieuwe voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagers

Nieuwe voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagers

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) heeft een nieuwe voorzitter. Koos van Essen volgt Ad Bergwerff op. Dat maakt de brancheorganisatie bekend na de Algemene Ledenvergadering op maandag 16 juni.

Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Werkgevers hebben tot 30 juni de tijd om de SLIM-subsidie aan te vragen. Deze regeling is bestemd voor samenwerkingsverbanden van minimaal twee mkb-ondernemingen. Met deze subsidie kunnen ondernemers de kennis, vaardigheden en beroepshouding van hun werknemers verder ontwikkelen.

‘Zuid-Amerikaans vlees loopt hier als een trein’

‘Zuid-Amerikaans vlees loopt hier als een trein’

Barbecueën is populairder dan ooit. De liefde voor buiten koken groeit al jaren, maar nu er door corona zo weinig te beleven valt, zijn de barbecueproducten haast niet meer aan te slepen. De ambachtelijke slager kan zijn hart ophalen. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Anton van Oevelen van Keurslager Van Oevelen.