Online slager Beef & Steak gaat verhuizen naar groter pand

30 augustus 2021
Foto: Dalma Food AB/Wikimedia

Het gaat goed met de online slager Beef & Steak. De afgelopen jaren groeide het bedrijf hard en heeft daarom meer ruimte nodig. Daarom gaat de online slager verhuizen naar een nieuw pand. Dat meldt RTL Nieuws.

Matthijs van der Pijl startte in 2008 met de online slagerij voor pariculieren. Jaarlijks groeide het bedrijf met zo'n 20 procent, afgelopen jaar door de coronapandemie liep die groei op naar 50 procent. De slagerij is nog altijd gevestigd in hetzelfde pand van 300 vierkante meter waar ze in 2008 begonnen.

Uitbreiding was dus noodzakelijk. Na twee jaar vond Van der Pijl een nieuw pand. Gelukkig ook in Ter Aar vertelt hij aan RTL Nieuws. "We hebben hier veel lokale klanten en we willen ons personeel graag behouden." Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meter met daarbij een stuk grond van 3000 vierkante meter. Dit maakt het mogelijk om in de toekomst verder uit te breiden. Van der Pijl hoopt dat hij zijn onderneming in oktober of november 2022 kan verhuizen.

Online slager Beef & Steak verkoopt goed vlees aan particulieren. Het vlees wordt thuis bij de klant bezorgt. De slagerij wil iedere particulier toegang geven "tot het mooiste vlees en bijzondere stukken", zoals picanha, Boston butt. Het bedrijf vindt dierenwelzijn belangrijk. Zo is er bewust gekozen voor het Livar varken en de Gildehoen. Het bedrijf levert vlees in Nederland en België.

Bron: RTL Nieuws / Beef & Steak

Altijd op de hoogte blijven?