Nominaties Worstmaker-Traiteur van het jaar 2014 bekend

attachment-001_food-image-1153327

Stichting het Worstmakersgilde heeft de namen van de genomineerden voor de titel Worstmakerij en Traiteur van het jaar 2014 bekend gemaakt.

Van alle Gildeslagers is een selectie van de tien beste Gildeslagerijen bekend gemaakt. Zij strijden om de titel 'Worstmakerij en traiteur van het jaar'. De selectie is gemaakt op basis van verschillende onverwachte productkeuringen en een microbiologisch onderzoek door TNO Voeding.

Genomineerden


Gildeslager Ariesen, Veenendaal
Gildeslager Besteman, Beverwijk
Gildeslager Burggraaf, Culemborg
Gildeslager Buurman Vleesch & Vis, Twello
Gildeslager Oomen, Gameren
Gildeslager Rutten, Panningen
Gildeslager Joep Smits, Oirschot
Gildeslager Sterrenburg, Krimpen aan de Lek
Gildeslager Teerling, Bedum
Gildeslager Van den Berg, Elst

Uitreiking


De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de jaarvergadering op 20 januari 2014 in Hotel Vianen. De prijs zal uitgereikt worden door Epke Zonderland, olympisch- en wereldkampioen aan de rekstok.

Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...