nieuws

‘Vlees is een geschenk’ thema VAS

Nieuws 268

Het thema van de VAS-beurs dit jaar is ‘Vlees is een geschenk’. Wederom nemen de vakwedstrijden een prominente plaats in en wordt de bezoeker geïnspireerd door diverse activiteiten.

‘Vlees is een geschenk’ thema VAS

De VAS-beurs vindt op 4 en 5 november 2019 plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. De beurs is verplaatst van de Centrale Markthal in Amsterdam naar Nieuwegein.

Eerste keer

Het is de eerste keer dat de VAS-beurs – de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie – wordt gehouden op de nieuwe locatie in Nieuwegein. De locatiewijziging is noodzakelijk omdat de gemeente Amsterdam geen vergunning meer verleent, omdat zij de Centrale Markthal niet meer aanmerkt als geschikt voor grote evenementen.

Beursfabriek Nieuwegein

De organisatie heeft er daarom alles aan gedaan om een andere geschikte locatie te vinden voor de beurs en de vakwedstrijden, wat is gelukt. Ze heeft deze locatie gevonden in de Beursfabriek te Nieuwegein, gevestigd aan de Symfonielaan 5.

Thema: vlees is een geschenk

Het thema dit jaar is ‘Vlees is een geschenk’. ‘Brutaal en ludiek met een knipoog naar de branche. De exposanten halen alles uit de kast om de bezoekers de nieuwste producten en diensten te tonen’, zo laat de organisatie weten

Leukste slagerij en Lekkerste Bal Gehakt

Op 4 november vindt de finale plaats van de verkiezing van de ‘Leukste slagerij van Nederland 2019’. Op 5 november is de prijsuitreiking van verschillende vakwedstrijden en de bekendmaking van de winnaar van de KNS-wedstrijd om de Lekkerste Bal Gehakt.

Lees ook: VAS-beurs 2019 verplaatst naar Nieuwegein

Reageer op dit artikel