nieuws

VAS-beurs 2019 verplaatst naar Nieuwegein

Nieuws 3392

VAS-beurs 2019 verplaatst naar Nieuwegein

De VAS-beurs vindt op 4 en 5 november 2019 plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. De beurs is verplaatst van de Centrale Markthal in Amsterdam naar Nieuwegein.

Het is de eerste keer dat de VAS-beurs – de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie – wordt gehouden op de nieuwe locatie in Nieuwegein. De locatiewijziging is noodzakelijk omdat de gemeente Amsterdam geen vergunning meer verleent, omdat zij de Centrale Markthal niet meer aanmerkt als geschikt voor grote evenementen.

Beursfabriek Nieuwegein

De organisatie heeft er daarom alles aan gedaan om een andere geschikte locatie te vinden voor de beurs en de vakwedstrijden, wat is gelukt. Ze heeft deze locatie gevonden in de Beursfabriek te Nieuwegein, gevestigd aan de Symfonielaan 5.

Thema: vlees is een geschenk

De VAS-beurs vindt dit najaar op maandag 4 en dinsdag 5 november van 14.00 uur tot 22.00 uur in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het belooft weer een gezellig en inspirerend slagersevenement te worden voor ondernemers én haar medewerkers.

Het thema dit jaar is ‘Vlees is een geschenk’. Brutaal en ludiek met een knipoog naar de branche. De exposanten halen alles uit de kast om de bezoekers de nieuwste producten en diensten te tonen. Wederom nemen de vakwedstrijden een prominente plaats in en wordt de bezoeker geïnspireerd door diverse activiteiten.

Leukste slagerij en Lekkerste Bal Gehakt

Op 4 november vindt de finale plaats van de verkiezing van de ‘Leukste slagerij van Nederland 2019’.

Op 5 november is de prijsuitreiking van verschillende vakwedstrijden en de bekendmaking van de winnaar van de KNS-wedstrijd om de Lekkerste Bal Gehakt.

Inschrijvingen volop gaande

De inschrijving van de VAS-beurs is reeds al van start gegaan. Diverse exposanten hebben zich al ingeschreven, het belooft dan ook een beurs te worden met een groot en veelzijdig aanbod.

Net als bij de editie van 2016 werken de besturen van de VAS en Stichting Slavakto samen. Zo neemt het bestuur Stichting Slavakto de exposanten- en bezoekerscommunicatie voor haar rekening. John Bakker zal namens het VAS-bestuur de vakwedstrijden organiseren.

Over VAS

De VAS is een Vereniging die sinds 1973 de belangen behartigt van Ambachtelijke Slagers. De van oorsprong Amsterdamse Vereniging heeft inmiddels leden in heel Noord-Holland en soms zelfs daarbuiten.

De VAS is behalve de VAS-beurs ook organisator van de Nationale Slagers Vakwedstrijden, die eenmaal in de drie jaar in oktober/november gehouden wordt.

Adres nieuwe locatie

De Beursfabriek staat aan de Symfonielaan, 3438 EX Nieuwegein.

 

 

Reageer op dit artikel