nieuws

Nieuw seizoen tv-programma ‘Later als ik groot ben’

Nieuws 318

Nieuw seizoen tv-programma ‘Later als ik groot ben’
Kees ging in het vorige seizoen met Jochem van Gelder op pad.

Het RTL4-programma ‘Later als ik groot ben…’ is vanaf 12 oktober weer op tv te zien. Het is het derde seizoen waarin presentator Jochem van Gelder kinderen meeneemt naar hun droombaan. Ditmaal staat er geen jeugdige slager op de lijst, maar velen herinneren zich vast nog Kees uit seizoen 2018.

Presentator Jochem van Gelder neemt kinderen mee naar hun droombaan, die ze voor een dag ervaren. In het afgelopen seizoen mocht Kees met Jochem mee op pad: Hij wil dolgraag slager worden. De uitzending is de moeite van het (nog) eens bekijken waard. Samen komen ze erachter wat er allemaal bij het beroep slager komt kijken.

(tekst loopt door onder de video)

Vanaf 12 oktober is seizoen 3 op de buis te zien bij RTL4. Met kersverse afleveringen in aantocht leek het ons een leuk idee om de afleveringen van seizoen 2 op ons YouTube kanaal weer onder de aandacht te brengen als opwarmertje voor alle fans.

Reageer op dit artikel