nieuws

Noble Premium Bison breidt via Nederland uit in Europa

Nieuws 250

Noble Premium Bison, gevestigd in Calgary in Canada, breidt uit in Europa. Noble distribueert sinds 2016 via haar Europese vestiging in Nederland bizonvlees van topkwaliteit aan klanten op de Europese markt. Het bedrijf presenteert zich ook op de Anuga in Keulen van 5 tot 9 oktober.

Noble Premium Bison breidt via Nederland uit in Europa
Illustratie: Noble

De bizons van Noble Premium Bison worden gefokt op natuurlijke graslanden in Canada en afgemest met graan, zonder gebruik te maken van groeistimulerende middelen, om te garanderen dat we altijd dezelfde hoge kwaliteit leveren. Het motto van het bedrijf is: ‘Kijk verder dan rundvlees – ga voor bizon’.

Verkoop in West-Europa en Zwitserland

Noble verkoopt zijn producten aan distributeurs in heel West-Europa en Zwitserland. Noble breidt zijn activiteiten uit en werkt samen met restaurantketens en koks.

Hoogwaardig vlees

Bizonvlees is een hoogwaardig product. Als dierlijk eiwit heeft het meer te bieden dan rundvlees: meer smaak, meer ijzer en het bevat meer vitaminen, mineralen en omega-3-vetzuren. Bizonvlees past binnen een dieet voor een gezond hart, doordat het 30 procent minder vet dan rundvlees, minder calorieën en minder cholesterol bevat dan andere dierlijke eiwitten.

Duurzame veeteelt

Duurzame veeteelt is de toekomst. Dat is ons motto en dat is waar Noble Premium Bison voor staat. Wij dragen zorg voor het milieu en onze dieren. Noble Premium bizons groeien op boerderijen in Canada, op waar ze op natuurlijke graslanden leven. Onze bizons groeien op zonder toediening van hormonen of antibiotica.

 

Reageer op dit artikel